www.24rodopi.com

Мустафа Карадайъ в Черноочене: Издигнахте ме първи, приемете ме като чернооченец!

понеделник, март 130 коментара

Над 450 посрещнаха лидера на ДПС

Над 450 активисти и симпатизанти от района посрещнаха председателя на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ и Централния предизборен лъч на ДПС в село Черноочене. Посрещнати с аплодисменти бяха още зам.-председателят на ДПС и евродепутатите от групата АЛДЕ в Европейския парламент Филиз Хюсменова и Неджми Али, зам.-председателят на ДПС и втори в листата на партията в Кърджали инж. Хасан Азис, членът на ЦОБ и водач на листата на ДПС в Хасково Йордан Цонев, председателят на Младежко ДПС, евродепутатът и зам.-председател на партията на европейските либерали Илхан Кючюк.
Тук бяха и кандидат-народните представители от 9-и МИР-Кърджали Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Байрам Байрам и Ахмед Моллахасан. Сред гостите бяха още членът на ЦОБ и бивш депутат Ердинч Хайрула, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, бившият депутат Ремзи Осман, кандидатът за народен представител от ДПС в София Десислава Христова, кандидатът за народен представител от ДПС във Враца Айхан Етем и други.
Евродепутатът Филиз Хюсменова заяви, че в Черноочене живеят едни от най-слънчевите, добри и сплотени хора. Политиката на ДПС винаги е била за обединение, заедност и толерантност, посочи тя.
Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер представи кандидат-депутатите на ДПС за 9-и МИР-Кърджали и призова към пълна мобилизация и подкрепа за листата.
В словото си зам.-председателят на ДПС и кандидат-депутат от кърджалийската листа Хасан Азис подчерта, че община Черноочене винаги е била една от най-истинските лица на ДПС.
Лидерът Мустафа Карадайъ заяви, че Общинската организация на ДПС-Черноочене е първата издигнала кандидатурата му за народен представител в 9-и Многомандатен избирателен район – Кърджали. „Това не е случайно, защото още през 90-те години общините Борино, където съм роден и Черноочене бяха побратимени. Приемете ме като един от чернооченците", подчерта Мустафа Карадайъ.
Изказването му често беше прекъсвано от бурни аплодисменти и скандирания от присъстващите.
Исмет ИСМАИЛ
Купуването и продаването на гласове е престъпление


Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи