Над 450 посрещнаха лидера на ДПС

Над 450 активисти и симпатизанти от района посрещнаха председателя на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ и Централния предизборен лъч на ДПС в село Черноочене. Посрещнати с аплодисменти бяха още зам.-председателят на ДПС и евродепутатите от групата АЛДЕ в Европейския парламент Филиз Хюсменова и Неджми Али, зам.-председателят на ДПС и втори в листата на партията в Кърджали инж. Хасан Азис, членът на ЦОБ и водач на листата на ДПС в Хасково Йордан Цонев, председателят на Младежко ДПС, евродепутатът и зам.-председател на партията на европейските либерали Илхан Кючюк.
Тук бяха и кандидат-народните представители от 9-и МИР-Кърджали Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Байрам Байрам и Ахмед Моллахасан. Сред гостите бяха още членът на ЦОБ и бивш депутат Ердинч Хайрула, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, бившият депутат Ремзи Осман, кандидатът за народен представител от ДПС в София Десислава Христова, кандидатът за народен представител от ДПС във Враца Айхан Етем и други.
Евродепутатът Филиз Хюсменова заяви, че в Черноочене живеят едни от най-слънчевите, добри и сплотени хора. Политиката на ДПС винаги е била за обединение, заедност и толерантност, посочи тя.
Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер представи кандидат-депутатите на ДПС за 9-и МИР-Кърджали и призова към пълна мобилизация и подкрепа за листата.
В словото си зам.-председателят на ДПС и кандидат-депутат от кърджалийската листа Хасан Азис подчерта, че община Черноочене винаги е била една от най-истинските лица на ДПС.
Лидерът Мустафа Карадайъ заяви, че Общинската организация на ДПС-Черноочене е първата издигнала кандидатурата му за народен представител в 9-и Многомандатен избирателен район – Кърджали. „Това не е случайно, защото още през 90-те години общините Борино, където съм роден и Черноочене бяха побратимени. Приемете ме като един от чернооченците", подчерта Мустафа Карадайъ.
Изказването му често беше прекъсвано от бурни аплодисменти и скандирания от присъстващите.
Исмет ИСМАИЛ
Купуването и продаването на гласове е престъпление


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.