Легендарният щангист Наим Сюлейманоглу пристигна за поклонението на великия треньор Иван Абаджиев. Той не сдържаше сълзите си по време на поклонението в Националния стадион „Васил Левски", съобщи агенция БЛИЦ.
Наим Сюлейманоглу пристигна от Турция в София, за да се сбогува с човека, който го откри и му даде път към световните успехи на подиума.
„Много ми е тъжно, загубихме най-великия. Ще го помня винаги", пророни Сюлейманоглу. „Никога няма да забравя годините, в които бяхме заедно. Иван Абаджиев беше и ще си остане нещо изключително специално за мен. Невероятен човек и голям треньор. Поклон! Повече обаче не искам да говоря", добави Наим.
Близки до Сюлейманоглу заявиха, че той е трябвало да пътува до Германия, но е отложил визитата си заради погребението на Иван Абаджиев.
Снимка:Lap.bg
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/3/17 14:33

    Вие от Родопи,защо пишете за Наим.?.Той е към ДОСТ,та нали сте си към ДПС

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/3/17 14:35

    Aко ти беше велик нямаше да го предаваш така както днес застана и подкрепи един агент павел

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/3/17 14:35

    Aко ти беше велик нямаше да го предаваш така както днес застана и подкрепи един агент павел

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/3/17 15:11

    Дали не е поискал пътните си от ДОСТ - нали ги рекламираше и той !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/3/17 20:10

    Къде ми е коментара бе ЧУКУНДУР??????????????????????????? Кой го превози този дребен голям щангист - ДОСТ или сам си е платил билета?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/3/17 20:31

    Jalki 4ervei ste vsi4ki komentatori.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/3/17 20:52

    То простотията не ходи по гората, а по хората. Те и двамата си написаха имената в историята, а ,,вие" дребните душици си останахте с плюенето тук за ваше успокоение ми се искаше да пиша, но никога не сте били притеснени за нещо, защото сте били вечно гладни и ......вечно завиждащи на успехите на можещите.Почивай в мир г-н Абаджиев, вечно ще има хора да те помнят, защото Вии бяхте и ще си останеш ВЕЛИК в историята на спорта, както вашите ученици.ПОКЛОН.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/4/17 01:17

    Стига сте плюли ве пишман човеци нямате ли някакво уваженше към мъртвите защо правите политика защо ве идийоти не ви ли е срам .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.