Съдът отмени решението на Общинския съвет в Кърджали за определяне размера на такса битови отпадъци на територията на общината.
Припомняме, че то бе атакувано от областния управител.
Административните магистрати обаче оставиха без разглеждане жалбата в частта й срещу приетата план-сметка за дейностите по управление на отпадъците за 2017 година.
Планираните разходи за услугите по сметосъбирането в общината са в размер на 2 970 000 лв.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/3/17 18:17

    А за данъка на МПС нещо да каза съдът?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/3/17 20:33

    Тогава от ГЕРБ има файда ще гласуваме за Герб а не за агента павеля и партията му дост предателска на нашите интереси

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/3/17 00:34

    Дано хората от град Кърджали осъзнаят,че да гласуват за ГЕРБ е от полза за града.С такива личности,като г-н Илиев,Кърджали може само да спечели.Затова трябва на 26 март да се гласува само и единствено за ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/3/17 12:53

    Гласуването за ГЕРБ е гласуване за напредък на държавата .Г-Н Борисов е човека на които имам доверие че ще промени нещо в страната.Винаги когато човек направи нещо добро не се оценя и чак след време когато затънем тогава съжеляваме за него. Времето на Тодор Живков сега всички и турци и цигани искат да се върне този период. Борисов има харизма и ръководи мъжки и с разум.До този момент от прехода нито един не показа характер и твърдост в политиката на страната навън и вътре относно отстояването на националните интериси.НАПРЕД С ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/3/17 13:56

    А БЕ АМСОЛАЦИ КОЙ ДОВЕДЕ ПАРТИЯ ДОСТ НЕ Е ЛИ ГЕРБ.ГЕРБ това са най - големите НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СЛУЧВАЩО В БЪЛГАРИЯ.МРЪСНИЦИ И ГАДНЯРИ ТАКИВА ИМА ВЕЧЕ ДА СЪНУВАТЕ ЗА ПОБЕДА.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/3/17 23:00

    Господин Илиев ха ха ха КО. . .НЕ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.