www.24rodopi.com

Симов и Михалевска – рози и поклон пред жените в неравностойно положение, както и… цвете за Цвета от водача на БСП

сряда, март 80 коментара


Цветя за дамите, поклон и уважение за всички представителки на нежния пол и нито дума за политика. Така минаха срещите в Пчеларово и в Клуба на хората с увреждания в Кърджали на Александър Симов и Петя Михалевска.
Водачът на листата на БСП подари петдесет рози на жените с увреждания по случай Международния ден на жената. Втората в листата Петя Михалевска пък ги дари за празника с почерпка.
Двамата бяха приветствани сърдечно от дамите в неравностойно положение в техния клуб в Кърджали. За тях бяха рецитирани стихове, посветени на майката. Симов и Михалевска обявиха, че няма да говорят за политика, а знакът на внимание е естествена част от тяхното възпитание.
„Пожелавам ви здраве на най-светлия женски празник. Всички имаме своите отговорности и не е нужно да правим политика на този ден. Ще ви кажа само, че от 2 години и половина работя в Смолян за Съюза на инвалидите. Продължавам каузата на покойния ми татко Димчо Михалевски", сподели с прочувствено Петя Михалевска. Тя заяви, че за нея няма по-смислено нещо от това да помогнеш на угнетените хора, да дадеш принос от себе си за по-добър живот. „В Сашо виждам същия устрем", подчерта Михалевска.
Александър Симов от своя страна се позова на своята майка, защото за него Осми март е преди всичко ден на майката. „От живота научих важен урок. И да забогатееш, няма да се чувстваш добре, когато около теб има угнетени хора", посочи Симов. Той подчерта, че мечтае за България, в която вниманието и грижата за хората ще бъдат ежедневие и те няма да се чувстват изоставени. „Напред и нагоре!", авърши словото си Симов.
Водачът на листата на БСП не пропусна да честити празника на опонента си Цвета Караянчева. Той посети щаба на ГЕРБ където подари цвете на първата дама в кандидат-депутатския отбор на партията.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи