Партия ДОСТ не е снела политическото си доверие към кмета на Джебел Бахри Юмер и „ясно заявява своята подкрепа към него”. Това се посочва в писмо до 24rodopi.com (на електронната ни поща) от Областен съвет на ПП „ДОСТ“ в Кърджали.
Вижте пълния текст на писмото:
ОПРОВЕРЖЕНИЕ
29 март 2017
Временен общински съвет на ПП ДОСТ – Джебел начело с нашия председател д-р Ергюн Бекир твърдо се разграничаваме от появилата се в някои медии информация, че е снето политическото доверия от кмета на община Джебел г-н Бахри Юмер. Тези твърдения абсолютно не отговарят на истината. ОбС на ДОСТ твърдо осъжда подобни инсинуации и ясно заявява своята безусловна подкрепа за своя кмет. Никога под никакъв претекст не е провеждано каквото и да е било „инфарктно заседание“. ДОСТ е нова партия, която има нужда от „морално чисти хора“, но е и  достатъчно зряла да информира обществеността за промени от такава величина. Ние сме единни и много по-решими от преди. Наши приоритети са икономическото развитие на региона, създаването на трайна заетост по места и възраждане на селското стопанство и животновъдството на територията на общината. 
Временен общински съвет на ПП ДОСТ – Джебел
Потърсени за коментар, членове на общинското ръководство на ДОСТ потвърдиха пред 24rodopi.com, че вчера са имали заседание, на което най-коментираната тема била лошия имидж на кмета на общината Бахри Юмер сред местното население. Според тях, ако Юмер не подаде оставка като кмет, ДОСТ ще продължава да губи позиции.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/17 17:49

    БРАВО ЗАД ВАС СМЕ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/3/17 17:50

    СЛЕД 6 МЕСЕЦА ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ ТОГАВА ДПС И АНДАЙЧО ДА МУ МИСЛЯТ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/3/17 18:21

    Истината може да боли но дост НИКОГА няма да напредне и да премине и 2% вбъдище докато Бахри и агента Павел и всички бивши комунисти продължават да са в дост дори изселническите дернеци ни могат до им помогнат. Турците ние мразим нашите предатели и не само няма да гласуваме за дост но ще се БОРИМ ЯКО СРЕЩУ ДОСТ И ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ДОРИ ГЛОСОВЕТЕ КОИТО ЩЕ ИДАТ ЗА ДОСТ И ВБЪДИЩЕ КАКТО ДОСЕГА И ЩЕ СЕ БОРИМ СРЕЩУ ДОСТ И НИЕ СЪВЕСТНИТЕ СМЕ ВИНАГИ ПЕЧЕЛИВШИ.За предатели, шалварорезачи, агенти, бивши комунисти, доносници и тези които са ни навредили НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИМ НИКЪДЕ ДА СА МЪЧАТ ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕТЕ НИ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/3/17 18:32

    Izgonete go beee!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/3/17 20:10

    Интересно ако бяха издигнали от дост и други от чернооченско как ли щяха да са резултатите
    за справка втория и третия в листата им бяха от чернооченско и са изкарали общо 1000 гласа

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/3/17 20:35

    mestan-donosnik agent pavel
    mehmed hodja - partien funkcioner agent na DS
    ahmed yusein -- partien sekretar i vazroditel
    shibanali - poklonnik na feto
    bahri yumer - predatel
    tova e dost arkadashi

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/3/17 20:38

    Със стари барсали не се започва наново, но щом си имате доверие, продължавайте така и ще се пръснете на парчета като счупена ваза. Което адски много ни харесва на вас които не ви вярваме.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/3/17 21:05

    do 29/3/17 18:21
    А вашите лидери какви са бе кьопек?! До местния ви лидер са ченгета и доносници!! Ха да ви видим на следващите избори, какви ще ги вършите депесарски комуняги! През 2014 имахте почти 500 000 хиляди гласа, сега останахте с 320 000. Този път няма да и влезете в парламента! Ааннадун му кьопек?!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/3/17 21:31

    Докторе ти верно не си у ред ако смяташ че морално чисти хора са Местан и Бахрито.Нещо си се объркал,вземай си хапчетата момче !

    ОтговорИзтриване
  10. AZ SETRELIYATA OT USTRA SNEMAM DOVERIETO SI OT BARI OMER. TOVA E CHOVEK, KOYTO CHESTO SAM GO VIJDAL KOR KUTUK PIYAN PRI SENAY, I 4MA DUSHI GO TOVAREHA V KOLATA ZA DA GO KARAT VKASHTI. CHOVEK BEZ NIKAKAV SEMEEN MORAL. ALCHEN I KRADLIV DO USHITE SI- MNOGO STROITELNI PREDPRIEMACHI SA IZGORELI S PO 100 200 BONA PRI BAHRI.
    BAHRI PRIZOVAVAM TE V IMETO NA ESHREF SENCER I SYULEYMAN ASKERI DA SI PODADESH OSTAVKATA. TI SI BITA KARTA ZA NAS TURCITE I OSMANLIITE.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/3/17 06:47

    До 21:05 Абе тъпак, не ви ли е срам бе шебек, продадохте се за една шепа леща, и пет макарона на менте-партията, на ислямиста Ердоган. Що не питаш тия дето дойдоха от Турция, как са ситуациите там? Лирата се обезценява, икономиката се е устремила към пропаст, кредитния рейтинг е "боклук", на руснака ли разчитате бе хайван?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/3/17 09:54

    Единни сте ама друг път !!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен30/3/17 10:41

    На кметските избори, пак ДПС ще спечели в Джебел и тогава вече окончателно ДОСТ ще се самоизядат и ще изчезнат.ДОСТ и НДПС, заедно със изселниците взеха едвам 2.8%, смятайте колко сте малки и нищожни.И как ще изчезнете в миналото предатели.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.