Явно Кърджали е моята съдба, това сподели в студиото на "Още от деня" по БНТ Хасан Азис.
Както вече 24rodopi.com кметът на Кърджали спечели депутатски мандат, но се отказа от него и в 44-ото Народно събрание вместо него влиза зам.-кметът на Момчилград Ерол Мехмед.
Инж. Хасан Азис добави, че е благодарен на кърджалийци и за съдбата си, и за връзката между него и жителите на града.
По думите му на тези избори ДПС е имало една-единствена цел - да се представи възможно най-добре, а също и да не допусне на политическата сцена да се появят партии-доминанти. Той отказа да спомене името на ДОСТ, като подчерта: "За нас такава тема няма. За нас темата е Движението за права и свободи, за нас темата е Движението за права и свободи на политическата сцена на страната ни, за нас темата е Движението за права и свободи да участва по най-добрия начин и на изборите, и в следизборния процес, за нас темата е политическата сцена да остане чиста от гледна точка на тези партии-доминанти и ние го постигнахме това нещо."
Зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали посочи, че ДПС винаги е поставяло на първо място върховенството на закона и Конституцията на страната.
"Нашето поведение ще бъде подтикнато от желанието да защитаваме правата и свободите на българските граждани, независимо къде се намират". Това беше коментарът на Хасан Азис във връзка с въпроса за въвеждането на уседналостта за парламентарни и президентски избори.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.