Не Лиляна Павлова, а кърджалийката Николина Ангелкова може да оглави Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
Знакови министри от предишното правителство на Бойко Борисов са под въпрос за новия кабинет. Това бе най-обсъжданата тема в кулоарите на парламента през последния работен ден от седмицата, съобщава всекидневникът „Труд“.
Бившият регионален министър Лиляна Павлова, която досега бе сочена за отличник и никой нямаше съмнения, че ще запази поста си в ключовото министерство, вече е с разклатени позиции. Причина е проверката на прокуратурата в Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ) за магистрала “Марица” и 50 млн. лв. дадени за отводняване. Самата Павлова е категорична, че няма нарушения по процедурата. “Мисля, че това е опит да бъда дискредитирана, както аз, така и постигнатото от двете правителства “Борисов 1” и “Борисов 2”, коментира Павлова. В ГЕРБ има упреци срещу нея, а в БСП се коментира, че е “изгоряла”.
Веднага се заговори, че може да има трансфер на бившия министър на туризма Николина Ангелкова в МРРБ, пише всекидневникът. Очаква веднага след празниците да има нова атака на опозицията срещу Павлова - този път за санирането.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/17 09:26

    Графит комерс ?????????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/17 10:10

    Само кражби и корупция и външния дълг на България се утроиии...те затова инвестират във санировката,в асвалт,в теленна ограда,а самата истина е кражба на милиониии и милиардииии...да вземем пример от Македонския народ и ние да ги напердашим и да ги изметем там където им е мястото ,къде по затворите,къде на бунището

    ОтговорИзтриване
  3. Стоян29/4/17 11:31

    А бе, тая Ангелкова е като дяланите камъни по времето на соца! Става за всичко бе! Ега ти комплексната специалистка! Такова чудо няма в целия свят!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/17 12:32

    Паньо ,зам.министър!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/17 13:00

    това е истината
    пожарникар премиер
    физкултурник шеф на герб
    доган хидроинженер
    и т.н

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/17 15:08

    Ехаааа!Тези вече са за смях!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/17 22:12

    Все пак нали е учила в Харвард.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.