Приказката за футболистите от отбора на СУ "Отец Паисий" от Кирково във възрастовата група 11-12 клас продължава. С гол на Йордан Коруев възпитаниците на треньора и учител по физкултура в училището Златко Инджов успяха да победят с 1:0 първенеца на Пловдивска област – ПГ „Иван Асен 2" от Асеновград, в който преобладават юноши на грандовете „Ботев" и „Локомотив".
С този успех кирковчани остават на крачка от финалите в Републиканските ученически игри по футбол.
„Успехът е огромен. Момчетата заслужават само адмирации. Тимът до тук не е допуснал гол във вратата си, заслугата за което е на всички играчи начело с вратаря и капитан на състава Владислав Димитров", заяви треньорът Златко Инджов. Той подчерта, че в Кирково няма стадион и реално не могат да проведат нормален тренировъчен процес. „Дано кметът на общината Шинаси Сюлейман спази обещанието си да изгради нов спортен комплекс в Кирково. Просто децата го заслужават!", уточни Златко Инджов.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/4/17 17:25

    Браво на Кирково...и браво на Ботев Завоя

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/4/17 18:03

    Bravo na bratyata pomaci, ileri kardesler

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/4/17 18:06

    bravo na SHINASI

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/4/17 18:45

    стадион в кирково!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/4/17 20:12

    Браво на треньора и на момчетата! Успех и в следващите мачове! А на Шинаси ще кажа браво, когато осигури условия тези момчета да тренират нормално.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/4/17 20:23

    Браво на момчетата! Малко са младежите, който днес спортуват сериозно! Кирково отново е №1, както е редно

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/4/17 22:51

    Bravo n.a. Ivan Barakov,kyoto otstrani Ezikovata Gimnazia I dade schans n.a. Svilengrad@Pom@k

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/4/17 23:12

    до 22.51 Пиши на Кирилица бе Мишок,...да играеш една седмица с Кирково,пак няма да вкараш гол..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.