Снимка на двама полицаи, които стоят пред дядо, продаващ мед, възмути потребителите на фейсбук, които сметнаха, че униформените глобяват възрастния мъж.
"Този дядо ли е проблемът на България", написа кърджалиецът Никола Стоев, който публикува снимката на двамата полицаи и дядото. Снимката на Стоев е споделена над 8 хиляди пъти и има почти толкова реакции в социалната мрежа.
Масовият извод е, че полицаите искат да изгонят дядото и да му забранят да продава меда. Това предизвика вълна от недоволство.
Има ли друга истина?
След цял ден хейт към полицаите, друг потребител реши да внесе повече яснота по случая. Саня Александрова твърди, че се е свързала с един от полицаите, който присъства на снимката.
Потребителката публикува в своя Фейсбук профил скрийншот от чат с униформения. В него Саня Александрова пита каква е истината за снимката с меда.
Полицаят отговаря не със своя версия по случая, а със снимка на бурканче мед - той си е купил от домашното сладко изкушение на дядото и е бил далеч от това да го гони от мястото му за продаване.
В разразилия се Фейсбук спор се включи и друг потребител, който твърди, че е автор на кадъра. Мартин Стратиев казва, че е получил sms с молба от един от полицаите да свали снимката, а след това получил и снимка на меда.
В публикацията на Стратиев обаче става ясно и, че въпросният полицай го е заплашил да изтрие снимката, като му е казал, че знае къде живее.
Стоев също коментира на стената си, че по никакъв начин не обвинява полицаите, а казва, че системата е сбъркана!... и се надява наистина служителят на реда да е закупил мед.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/5/17 16:52

    ХАХАХАХАА. На снимката с дядото май,май бурканчетата са със железни капачки, а на полицайчето - пласмасови.....???????????

    ОтговорИзтриване
  2. Познавам полицаят и той ми обясни, че ова е Hate post смисъл това което е снимано на снимката го е направил някои пишлигар който мрази полицията!
    Полицаят който ми се води кръстник ми каза, че не е извършил това дело при положение, че възрастният човек е бил мил с него и му е бил продал от своят мед.Кръстникът ми даже ми показа и купеният от него мед !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/17 22:09

    КАК СЕ КАЗВА ПОЛИЦАЯТ ДА ГО ПИТАМ ЛИЧНО

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/5/17 11:05

    Къде се намира това място,и аз искам да си купя от меда на този дядо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.