Наесен в Кърджали ще има Синя зона, а вероятно и „паяк“  за вдигане на нарушителите. Едва тогава МПС-тата ще отстъпят пешеходните пътеки изцяло на пешеходците.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/17 19:51

    пак ще е така ..само дето ще вземат грешни пари от хората ....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/17 21:17

    To i pe6ehodnata pateka ne se vijda

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/5/17 08:44

    каква синя зона хората идват от селата с два лева в джоба за кафе ,къде ще ти даде той левче за час

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/5/17 12:45

    Tam nqma peshehodna pateka ili zebra kakto se vika... Nqkoi vijda li zebra??

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/5/17 12:47

    Не знам дали от село идва с два лева в джоба за кафе но щом си е позволил да пие кафе в града и е намерил пари за гориво ще намери и пари за паркинг.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/5/17 20:39

    ЗА селските пръчки да знаят че освен "синя" зона,има и "зелена"зона и то не е зелена тревна площ за магарета ,крави и мулета,а зона с особено предназначение,а Пътека тип "зебра"не е за превземане на ямача...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/5/17 08:02

    Идеята е добра но подозирам, че парите събрани от тази дейност няма да отидат за облагородяване и ремонт на пътищата а ще се раздадат за заплати и мизерията ще остане същата. Дано не съм прав.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/5/17 13:07

    Общината знае как да събира пари,а в замяна какво...За нарушителите са измислени глоби, друг е въпроса кой колко си гледа работата. Друг е въпроса дали има пешеходна пътека.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/5/17 13:09

    Поредната глупост. От скука да видим какво ще измислите още

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/5/17 13:13

    Плащаме достатъчно за да има видима зебра. Щом сега не могат да следят нарушителите, камо ли след като направите зоната. Не си измисляне причини за събиране и присвояванприсвояване на пари.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/5/17 22:22

    браво на редакторите от ДупяСЕ недавате и дума да се каже за истината за господин Аззис

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.