„По 100 коли на ден спират на платения паркинг. Понякога направо не смогвам", казва „човекът с касовия апарат" в района на пазара.
Паркингът се намира в началото на кърджалийското тържище и се стопанисва от частно лице. „Цената е лев на час. На всички издавам касова бележка", категоричен е отговарящият за таксата служител.
Още четири са платените паркинги в района. Два са именно до Пазара на производителите. Останалите са до читалище „Авицена" и до Паспортна.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/6/17 20:58

    И до театъра....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/6/17 21:13

    Да е жив и здрав човекът, щом си вади честно хляба!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/6/17 13:47

    тези общински паркинги трябва да отговарят на някои изисквания начертаване охрана и така нататък, не само да искат пари за нищо...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/6/17 16:36

    HAP 6E KAJE TAKA LI E

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/6/17 20:31

    Всички тези паркинги са строени с нашите пари,данъкоплатците по татово време.Но сега,селяните които идваха да пазаруват с автобуси на бегом до пазара и обратно на село,се пъчат и печелят без да са вложели една стотинка за паркингите,които са строени както трябва и ще издържат без подръжка още 100 г.но пълнят редовно джобовете на аркадашите в Общината.Вече в Кърджали няма един паркинг,които да няма наематели-аркадаши.Сега ни очаква още по-голяма секира-зоните за паркиране с най-различни цветове.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/6/17 21:55

    Ima eftini automati na samoobslujvane i kameri...i izdavat elektronni belejki s data, chas, miasto, za kolko vreme sa, dds nomer na obekta...imat edin defekt samo - ne razbirat bg ezik i ne razbirat bg muzikalno vreme...chakai malko...;)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/6/17 00:08

    tozi e cingam cigani imeto mi e erolllll daleto + alitoooooo

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/6/17 08:50

    Този мошенник ти взима 3 лева за 3 часа, а ти пуска касова бележка за 1 лев. Тарикат такъв. Нека шефовете му да го следят и да се уверят в това.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.