Започна премахването на растителността в квартал „Възрожденци“. Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис и управителят на „Озеленяване, чистота, благоустройство“ Раит Идриз направиха оглед на проблемни терени в квартала.
В най-кратки срокове общинската фирма ще ремонтира стълбите пред блок 14, съобщиха от Общината. Ще бъде отстранено и проблемно дърво. За детската площадка, намираща се до блокове 14, 15 и 16, ще бъде изготвена количествено-стойностна сметка и ще се пристъпи към ремонт.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/6/17 22:07

    Blok 14 I shte go sanirat za ciganite vsichko pravqt s nashite danaci.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/6/17 23:24

    Много ми е чудно защо общината чисти и поддържа пред 28 блок в Възрожденци, косят всяка седмица, поддържат дърветата и половат редовно, дори окосеното се събира в специални чували. Защо г-н кмете само там сте разпоредили да се поддържа, защо ние другите блокове сме ощетени

    Христо Караиванов 29 блок

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/6/17 08:53

    А детската площадка между блок 32 и 33 няма ли да я ремонтират?Никой ли не вижда в какво състояние е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/6/17 09:03

    Тоя озеленител сякаш за първи път вижда дърво!Ами на бюрото му няма друго освен чаши с кафе. А трябва да познава всяко едно дръвче в града! Вместо да позират с кмета, да вземат да обиколят всички между блокови пространства и да видят избуялата трева и ... и ... Абе, защо ли пиша, като няма да го публикувате!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/6/17 10:24

    отрязаха дърветата на мостчето през което се ходи до сердика до първите блокове и сега има камиони, които копаят за да строят! Не го ли е срам кмета да реже стогодишни дървета и да продава тази земя за да се строят грозни кооперации? Изобщо да не ми се прави на загрижен!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/6/17 12:37

    do g-n Karaivanov,, pred blok 28 4isti 4astna firma sobstvennika jivee tam... stegnete se i si po4istete i vie...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/6/17 15:17

    12:37 защо ние трябва да чистим и поддържаме пред блока, нали плащаме данъци, тези от 28 блок не плащат ли данъци, че поддържат сами. Искам и държа пред нашия блок да е поддържано така, пък ако трябва да и ние ще помогнем

    Караиванов

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/6/17 15:45

    Това се случва и на други места в квартал "Възрожденци". Преди 2-3 дни окосиха тревата пред 21 блок и спряха до там. А пред близките 22 и 23 блок тревата е висока повече от метър. Доброжелателни съседи косиха няколко пъти, но от общината НИКОГА.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/6/17 18:00

    до8/6/17 12:37
    Нямам нищо против тази частна фирма ежедневно да чисти пред бл.28 но дали тази фирма не калкулира това чистене в сметката която представя в общината?
    Много се съмнявам моите данъци и такса смет които плащам да се ползват правилно.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/6/17 18:31

    Този хубавец, този озеленител, да се огледа из квартала, зеленината му е в по-вече, няма кой да я окоси! Бръмчат разни там, но .... няма кой да ги контролира, половина трева остава! В основата на липите до входа училище Славейков има израстъци, които пречат на видимостта и някое такси обръщайки там .... ще направи беля! НЯМА ВИДИМОСТ!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/6/17 18:32

    Един парк,една зелена площ,една нова площадка няма във Възрожденци,само се стррои върху тях,отнехте детството ни,където сме играли,а тук живеят три пъти повече хора,а сега няма къде да играят нашите деца!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/6/17 18:39

    По добре да изчистят боклуците около 14, 15, 16, 17 и 18-ти блок. Мръсотия, мизерия. С години не е чистено, боклуците са навсякъде. Двамата да се снимат до оградата на ДГ "Райна Княгиня" и да видят през къде ежедневно минават деца за детската градина и училището.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/6/17 21:02

    Живея в 28 блок, наистина идват едни хора и поддържат редовно, идват с бусове косят чистят и заминават. Убедена съм, че за всичко това плаща само данъкоплатеца, и плочките пред блока смениха. Фактурират най вероятно на общината и ние плащаме

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/6/17 00:05

    До 22.07 незнам дали сте жена или мъж, но със сигурност знам, че сте някой неграмотен. Коментирате колкото да сте между коментиращите Санират се блокове, които са кандидатствали и одобрени. И защо си мислите, че 14 блок е цигански блок. В блока живеят българи, турци, руснаци, помаци и цигани и всички живущи блока са данъкоплатци. Дори да живееха само цигани нека да не забравим, че циганина също е човек и има права, които ние имаме. В случая циганина сте вие, а не живущите в блок 14. Кандитатствайте за санирането на блока където живеете место да злобеете.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/6/17 11:35

    Детската площадка до 100-ните блокове е пълна мизерия,всичко е счупено,кошовете са препълнени с боклуци,около площадката е като паша за животни,за глутницата кучета да пиша ли...
    има да пиша цял ден...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.