Условна присъда получи шофьор, убил кърджалиец при пътен инцидент. Наказанието за пловдивчанина К.Г. идва близо две години след зверската катастрофа край чернооченското село Габрово.
Припомняме, че инцидентът стана на 22 юли 2015 година. 53-годишният кърджалиец Милко Т. работил в пътностроителна фирма. Всеки ден пътувал с колегите си с бус до работния участък. Във фаталния ден обаче, служителите тръгват с „Фолксваген Поло”, управляван от Милко Т. Кърджалиецът трябвало да остави до домовете им колегите си в края на работния ден. На прибиране към Кърджали обаче, „Поло”-то е отнесено от джип „Тойота Ланд Круизър”, движещ се с несъобразена скорост. Ударът е точно във вратата на шофьора на немското возило. Милко Т. загива десет минути преди на място да пристигне линейката.
Мъжът работил няколко години в Гърция. Върнал се с намерението повече да не заминава. Работил отскоро в пътностроителната фирма. „Беше му омръзнало в Гърция. Често казваше: „Майната им на тези маляки, сами да си вършат работата!". Гледаше кози в Северна Гърция, но твърдо бе решил да не се връща там. Много добър човек, винаги усмихнат, винаги се спираше да поздрави и обели по някоя дума с всеки познат”, коментираха за 24rodopi.com след инцидента приятели на Милко.
Шофьорът, причинил катастрофата, получи година условно с 3-годишен изпитателен срок. Книжката му бе отнета за срок от година и половина.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/6/17 11:21

    Доживотен затвор,за такива които се мислят за безсмъртни на пътя!Това може да са вашиите близки,братя,деца ,бащи....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/6/17 11:30

    Вече кое дело поред незнам в града
    Ха така, убиваш хора получаваш условна караш пиян и хайде хоп в затвора , прокуратурата в Кърджали взе да яде много чевермета???? Този закон не важи ли всеки ,НЕ важи ако нямаш връзки и парички ,ако ги имаш няма проблем излизай на пътя убиваш така или иначе не е проблем

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/6/17 12:38

    Родопи защо не публикувахте моя коментар,убиваш условна караш поян в затвора , че прокуратурата взе да яде много чевермета ако имаш връзки пари няма затвор ако нямаш такива и си в кауша така ли ???? Нека да има повече проверки в гад Кърджали относно тия въпроси,че това е поредното такова дело с условна присъда

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/6/17 14:26

    Загиналият не е адвокат, съдия или прокурор ! Нито е от такава фамилия ! Обикновен човечец, работар ! Затова присъдата е условна!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/6/17 20:12

    Какво е това ПРАВОСЪДИЕ и има ли го у нас????????

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/6/17 10:31

    Лека му пръст на Милко, беше си пич и мъжко момче!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.