Жената прибрала над 11 бона от фондовете
Две години затвор получи родопчанка, лъгала Европейския съюз чрез фондовете за подпомагане на земеделски производители.
Жената от кърджалийското село Кокошане посочила неверни сведения пред Областна дирекция „Земеделие”, разкриха за 24rodopi запознати със случая. В заявлението си Е.Х. твърдяла, че отглежда 25 броя крави. В рамките на година тя получила на два пъти субсидии за животните в общ размер на 11 433 лева.
След проверки обаче, се установило, че парите са усвоени неправомерно.
Окръжният съд в Кърджали призна за виновна стопанката, като я наказа с условна присъда с 3-годишен изпитателен срок.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/17 20:24

    Безспорно тази жена е виновна, но тя е последната брънка от веригата. Никак не ми се вярва да няма и други замесени лица от областната дирекция “Земеделие”! Не мислите ли , че и там трябва да се разследва?!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/17 08:21

    Айде бе ,всички лъжат с кравите, един няма честен. Кой надписва бройка, на друг кравите му са по асфалта вместо на пасище, трети ужким отглежда кушленска порода за голяма субсидия, а кравите му черношарени за да печели и от млякото, такива работи се случват постоянно.Да не говорим за разните чиновници с хиляди декари пасища и ветеринарите с по 200 фалшиви крави.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/17 08:26

    А иначе жената гаранция е похарчила парите за да купи БМВ на златното синче. Много са ми смешни като видя как разни 19-20 годишни с лъснатото БМВ разкарват баби на околийския пазарен ден.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/17 09:08

    Да сте чули да е осъден някой митничар, катаджия, инструктор? За по големите акули няма да спомена, защото те са с имунитет за кражби и далавери за милиони. Горката жена! Как ли пък е успяла да заблуди ЕС?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.