За втора поредна година Община Кирково, съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН), организира състезание по спортен риболов. Надпреварата се проведе на язовир "Домище", при ваканционно селище „Романтика”. Стартът беше даден от кмета на Кирково Шинаси Сюлейман. Той пожела на всички участници наслука и късмет.
В състезанието взеха участие 35 рибари, разпределени в две възрастови групи.
За първа уловена риба от групата на децата за първо място награда получи Николай Димитров от с. Чакаларово. За най-малка уловена риба беше награден Серкан Халил от с. Фотиново.  На второ  място се класира Борислав Сираков от с. Кирково, а на трето Стоян Кехайов от с. Долно Къпиново.
Всички деца участвали в състезанието получиха поощрителни награди и грамоти. МКБППМН дари на децата участвали в състезанието, специално изработени тениски с мотото „Аз спортувам”, „Стоп на агресията” и „Не на дрогата”.
При възрастните на първо място се класира Халил Мехмед от с. Шопци, за награда получи туристическа палатка и грамота.
На второ място се класира - Славчо Гюдюлев от с. Домище, който беше награден с комплект професионална въдица и грамота, а третото място заеха Сашо Йосифов от с. Чакаларово и Бисер Чолаков от с. Дружинци, които получиха за награда къмпинг маса и комплект професионална въдица и грамоти.
Всички участници в състезанието получиха поощрителни награди от кмета Шинаси Сюлейман.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/17 05:47

    Организиралото се НЕЩО погрешно бе наречено „Състезание по спортен риболов„. Нито организаторите, нито участниците имаха представа какво е спортен риболов. Нямаше съдии, нямаше правила. Използваха се безумни методи и по няколко въдици едновременно. Не беше състезание по спортен риболов ни най-малко. А честен жребий не се проведе. Разочароващо събитие!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/17 09:44

    Добра идея и добро изпълнение като начало за общината. Поздравления за организаторите, но трябва да се обърне внимание на дребните неща в едно организирано мероприятие, когато участват деца. Но човек ще се научи ако иска и ще запълни пропуските за следващите години ако се вслушва в обратната информация. Това са деца, те огладняват и ожадняват, как никой не се сети, че това е състезание и ще отнеме време, а децата трябва нещо да хапнат и пийнат. Трябваше да се дадат на състезателите поне по един сандвич и едно шише с вода, колко ще струва това за общината 100- 200 лева-нищо.Още веднъж поздравления за организаторите и при добро желание пропуските ще бъдат изгладени и критиките по-малко.

    ОтговорИзтриване
  3. Zashto ni pushtat na opredeleno mqsto kudeto nqma riba pusnete po izbor az bqh na mn gadno mqsto i nqmashe i slunchevka daje

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/6/17 13:37

    и аз съм дълги години рибар, на тоя язовир съм хващал доста пъти така че на всякъде има риба, но не всеки път е наслука.
    Поздравления на организаторите!Наградите им бяха супер!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/6/17 15:24

    поздравления за организаторите и кмета..наградите наистина бяха прекрасни..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/6/17 20:41

    Браво на кмета и хората около него

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.