В изпълнение на приетата план-сметка за дейностите по сметосъбиране и сметоизвозване за 2017 година, Община Ардино закупи нови контейнери тип „Бобър".
„Една част от тях ще бъдат разпределени в централната част на града, а друга по населените места, където към момента услугата не се предоставя", съобщи зам.-кметът на общината по екология, транспорт и стопанска политика Наско Кичуков. Той уточни, че 95% от селата на територията на общината са обхванати от услугата „Чистота", а целта е да се постигне 100% обхват.
От ръководството на община Ардино се обръщат към жителите на общината да бъдат отговорни и да не изхвърля строителни и биоразградими отпадъци в контейнерите, отредени за битов отпадък. Сигнали за препълнени контейнери и разхвърлени боклуци на територията на общината гражданите могат да подават в отдел „Екология и опазване на околната среда" на телефон 0884 99 88 28.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/17 11:58

    Kogato gi slagate tezi konteyneri po selata pomislete i za tova kade gi slagate, ima stari hora koito jiveqt sami i edvam mogat da hodqt, a pak konteynerite im sa na po 100 metra v stramnoto.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/6/17 16:41

    А кога ще ги сменят в Джебел ? Има нов камион но си стои в гаража и ние хем си плащаме данък смет и с старите контейнери които преливат от боклуците....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.