www.24rodopi.com

Скандал! Двама кметове напуснаха срещата с министъра на образованието! Хасан Азис към Красимир Вълчев: Ако тази среща беше в Ардино, до Вас щеше да седи общинският кмет

петък, юни 27коментара

„Г-н министър, кой е домакинът? Ако тази среща се провеждаше в Ардино, до Вас щеше да седи кметът на общината“, с тези думи кметът на Кърджали инж. Хасан Азис се обърна към министъра на образованието Красимир Вълчев по време на срещата му с кметове и директори на учебни заведения.
Реакцията на кмета бе провокирана от това, че не му позволиха да застане на трибуната до министъра.
"Кметът не беше поканен на подиума, както е редно. Когато поиска да говори, също не беше допуснат да се качи "горе". Подадоха му микрофон да говори от място", разкриха пред 24rodopi.com свидетели на конфузната ситуация.
Въпреки това, кметът на Кърджали излезе отпред и посочи акцентите в проблемите на образованието в Източните Родопи, след което напусна залата. Той бе последван от кмета на Черноочене Айдън Осман.
Както вече 24rodopi.com писа, министърът на образованието Красимир Вълчев днес е на посещение в Кърджали. Той откри в ранния следобед реновирания корпус за практическо обучение по готварство и ресторантьорство в професионалната гимназия в Момчилград. По-късно в Кърджали, в голямата зала на Бизнесинкубатора,  започна среща с кметове и директори на училища и детски градини.
24rodopi.com
Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи