„Г-н министър, кой е домакинът? Ако тази среща се провеждаше в Ардино, до Вас щеше да седи кметът на общината“, с тези думи кметът на Кърджали инж. Хасан Азис се обърна към министъра на образованието Красимир Вълчев по време на срещата му с кметове и директори на учебни заведения.
Реакцията на кмета бе провокирана от това, че не му позволиха да застане на трибуната до министъра.
"Кметът не беше поканен на подиума, както е редно. Когато поиска да говори, също не беше допуснат да се качи "горе". Подадоха му микрофон да говори от място", разкриха пред 24rodopi.com свидетели на конфузната ситуация.
Въпреки това, кметът на Кърджали излезе отпред и посочи акцентите в проблемите на образованието в Източните Родопи, след което напусна залата. Той бе последван от кмета на Черноочене Айдън Осман.
Както вече 24rodopi.com писа, министърът на образованието Красимир Вълчев днес е на посещение в Кърджали. Той откри в ранния следобед реновирания корпус за практическо обучение по готварство и ресторантьорство в професионалната гимназия в Момчилград. По-късно в Кърджали, в голямата зала на Бизнесинкубатора,  започна среща с кметове и директори на училища и детски градини.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.