Джебелчанинът Бойко Синапов е назначен за съветник на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.
49-годишният овцевъд е председател на една от организациите на животновъдите у нас – Националната асоциация на животновъдите в България. Създател е на най-голямата семейна овцевъдна ферма в Източните Родопи, занимава се и с говедовъдство.
Отскоро е председател на Управителния съвет на новоучредената браншова организация „Обединени български животновъди”.
Известен е като един от най-големите защитници на интересите на животновъдите пред институциите в страната и пред търговците.  Заемайки новата длъжност идеята е да помогне за подобряване на отношенията между държавата администрация и фермерите.
По време на първото правителство на Бойко Борисов, за кратко Синапов бе директор на Областната земеделска служба в Кърджали. Заради скандални разкрития за дългове към Националната агенция по приходите, той бе отстранен няколко часа след назначението.
През декември 2012 година Синапов обяви, че ще регистрира нова земеделска партия, която безпроблемно ще прескочи 4-процентната бариера, но такава формация не се появи.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/6/17 16:49

    Do tam li go dokaraha. Cobanite da savetvat ministri.

    ОтговорИзтриване
  2. Пешо Кръбката8/6/17 16:57

    Очакваме и назначението на Реджеб от село Лисиците за съветник на министъра на регионалното излъчване

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/6/17 17:00

    това е един рекетьор и плямпаджия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/6/17 17:01

    сега бате си намери кацата с мед......умен помак

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/6/17 17:32

    Че той никога не е оставал без задължения! Срам за ГЕРБ, той плю, плю по тях, ама явно пак е лизал гъзове! Проверете му задълженията и колко животни има!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/6/17 17:42

    Започват реформите в животновъдството.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/6/17 20:04

    БРАВО НА СИНАПОВ, ЧОВЕКА Е С ПРАКТИКА И ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПОЛЕЗЕН ИМА.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/6/17 20:52

    Бог да пази българското земеделие...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/6/17 21:01

    Тези слухове сам си ги разпространява сигурно.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/6/17 21:06

    Два дена блокираха движението и лежаха на асфалта на спирка Джебел и станаха известни. Правилно е казал горния 16,49 " До къде я докарахме, селяндури да съветват министри". Те, него в Джебелско и в района на Балабаново и за чобанин не го щат. Той обикаля покрай министри! С подобни кадри има да пати този народ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/6/17 21:30

    Gledam i nevqrvam na ochite si😔 bravo na tiqq. Shtom sabirat eitakiva po bairite kade neznaqt sutrin,obqd ili vecher eeee ashkolsunnn . ima oshte mnogo chubani po selata saberete gi i tqhhh i .
    .....😂😁😁😁

    ОтговорИзтриване
  12. zaferiyus9/6/17 08:03

    zaferiyus предлага.
    Санко от вилната зона да го направят съветник на министъра по етническите въпроси, Санко има повече гласоподаватели от овцете на Бойко.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/6/17 08:13

    На това се казва запушване устата на неудобни по културен начин.Съвет за назначение на съветника идва от много по голям СЪВЕТНИК.Само не забравяйте това че заплатите им се плащат от вашите данъци и за това пари за пенсии НЯМА

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/6/17 08:54

    С такива съветници на министъра врагове не му трябват. Вече си ги има.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/6/17 09:36

    Хей на кои останах ме

    ОтговорИзтриване
  16. Бай Кольо9/6/17 13:06

    Как може един чобанин да стане съветник на министър ? Това сигурно е някоя лакърдия, пусната от него пред чобаните в онова кафене в Момчилград за да им се издигне в очите.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/6/17 13:08

    Е стига сте завиждали ина барчинките
    има достойни хора.Човека поне нещо
    прави за разлика от вас.Неможе всички
    да сме ченчаджий.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/6/17 14:28

    работата ще е сериозна, ще се "оправи" животновъдството, но има предложение и хабил чобанина от жинзифово да бъде съветник пък на бойко синапов.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/6/17 14:45

    Стига е пасъл овце, време му е да пасе и хора.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/6/17 16:13

    Бай Кольо, що не го духаш! Зависта и злобата съсипва хората!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен9/6/17 21:01

    Bravo na Sinapov, toy vinagi e bil sas naroda.! Nqma znacenie kakiv e, shto e kak e. Vie kide bqhte kogato te protestiraha v sprika djebel? Vie znaeteli ot kide e trignal tozi covek? i kolko pari imal v coba si? Bravo na pomacite, mnogo gi obicham trudolyubiv narod ne sa kat nashite pomiari cql den da zqpat pred krichmite.!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.