"Теклас-България" АД - Кърджали продължава да разширява производствената си дейност. Дружеството, което произвежда каучукови съединения и пластмасови тръби за “Дженерал мотърс”, “Фолксваген” и “Даймлер - Мерцедес”, строи "Център за изследвания и развитие". Административната сграда на центъра е почти готова и в момента се извършват довършителни работи.
Центърът за изследвания се намира до производствените цехове на дружеството в Индустриална зона - юг в Кърджали.
Нахит ДОГУ,
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/6/17 09:41

    Otrovata raste v turtsiya minimalnite zaplati na teklas sa 3800 A PRI NAS MAFIYA

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/6/17 12:34

    Във България 3800 лв може да взимат само депутати.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/6/17 13:58

    Теклас е новер едно в БГ. Эимам 1600 лв. эаплата эа каквомие чужбина

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/6/17 15:20

    Прав,си и аз съм доволен от ТЕКЛАС 1350лв чисти,и аз взимам

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/6/17 16:32

    Bravo na vas sas visokite zaplati da vi popitam vie da ne ste donosnicite i topa4ite?!samo na qlamite i podmazvacite davat hubavi pari

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/6/17 16:53

    I otnovo...Teklas,da dosta hora chuvam che sa dovolni ,i e taka ,po 1200-1300-1500-1600 do 2000 lv i to rabotnici razbira se s izvaqnrednite,no pak e golqma sumata.Sega za razraqstvaneto ,teklas se nujdae ot jizneno prostranstvo za da ocelee,v kardjali prosto ne se dopuskat drugi investicii,neznam dali obshtinata narochno go pravi ili ne,za men e celenasocheno.Neka si pripomnim,Yazaki shtqha da idvat,nishto,turskite SA-BA i Gedik holding,otnovo nishto,SA-BA i Yazaki otidoha v dimitrovgrad,a Gedik poveche i ne se chu,OCK uj vse go otkrivat i nishto,i naskoro nai golemmiq kyorfishek sas bg kompaniqta za tokozahranvashti sistemi ,IPS,trqbvashe mart mesec da zapochnat uj d a stroqt,veche e uni ,a dori ne sa zapochnali,ochertava se kato golqm proval i tazi investiciq,vsichki chetohme na uj t.nr. predstavitel naq investitota IPS ,a imenno veli shakir,absolutno do tuk ne se opravdaha,edno neshto dori,esenta hora shteli d a tarsqt a to uni doide ne sa napravili parva kopka,absoluten kyorfishek.I da ne zabravqme pnevmatika ,koqto bukvalno se sriva,niski zaplati,napuskashti hora,losho finansovo sastoqnie,za sajalenie pnevmatika ne e konkurenciq na teklas ,ama nikakva.I sled vsichko tova kak teklas da ne raste ,pri lipsa na konkurenciq,neka da bqhme normalna darjava dali shtqha da sa taka sas samochustvie tehniye nachalnici selqnduri.Shtom se raboti v polza na teklas trqbva te ot svoq strana pone po visoki zaplati d a davat,naistina se pravi neshto ,celiq grad znae za tova che 2016 poluchiha 13 zaalta,za 2017 sa predvideni 13 i 14 zaplata ,na 6 meseca ,a za 2018 ,16 zaplati ,na 3 meseca bonus zaplata,sashto i 150 lv bonus ako ne otsastvash ot rabota ,v razmer na 150 lv koito trqbva da e pone 300 i togava neshtata shte sa po ponosimi s ogled na zamarseniq vazduh vav proizvodstvenite cehove.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/6/17 18:03

    stiga be ,takiva zaplati v teklas za rabotnicite ima li,neka pishat raboteshti tam,no da ne lajat,a chestno d a pishat

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/6/17 19:07

    За този детоксикация,пише че сме доносници или лизачи не съм,а си гледа работата си осигури работя хубаво

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/6/17 22:05

    В Теклас е добре но самолета
    не излита защо се питам аз?!
    А до по горе пишештите хвалби по адрес Теклас ще кажа че са доносници както го каза колегата преди мен.Аз работя на автоклав от 4г и до сега повече от 990лв на месец
    Не съм вземал и то с наградата от 150лв.Тук е момента да призова​ компетентните органи да видят за коя категория труд е Теклас по специално Автоклави !Мойто мнение е минимум 2 ра категория ако не 1 ва.

    ОтговорИзтриване
  10. В Теклас е добре но самолета
    не излита защо се питам аз?!
    А до по горе пишештите хвалби по адрес Теклас ще кажа че са доносници както го каза колегата преди мен.Аз работя на автоклав от 4г и до сега повече от 990лв на месец
    Не съм вземал и то с наградата от 150лв.Тук е момента да призова​ компетентните органи да видят за коя категория труд е Теклас по специално Автоклави !Мойто мнение е минимум 2 ра категория ако не 1 ва.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/6/17 22:27

    Ако неси доволен напусни работато никой неви даржи с эорлен там

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/6/17 23:16

    Ya duhayte supata rabotil sım dve godini izkarvate po dve smeni i vzimate zaplati po 1300lv na otrova

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/6/17 07:56

    "v kardjali prosto ne se dopuskat drugi investicii,neznam dali obshtinata narochno go pravi ili ne,za men e celenasocheno.Neka si pripomnim,Yazaki shtqha da idvat,nishto,turskite SA-BA i Gedik holding,otnovo nishto,SA-BA i Yazaki otidoha v dimitrovgrad,a Gedik poveche i ne se chu,"

    Колега, това вече сме го обсъждали във форума. Отговорът е прост - няма работна ръка. Това е главната причина, наред с други по-малки.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/6/17 10:28

    То работна ръка има, ама не е квалифицирана която се търси. Професионалните гимназии бълват среднисти некадърници. Тука работната ръка е само за общи работници, за друго нестават.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/6/17 11:51

    Do 07:56,kato nqma rabotna raka zashto kazvat che shte investirat,nali prouchvane parvo se pravi i togava se afishira,qsno e che se raboti v usluga na teklas,kadeto predpolagam che si i ti,nategach nai veroqtno i plus tova ako se davaha normslbi zaplati horata v chujbina nqmashe da hodqt

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/6/17 12:50

    Do 07:56 ti chel li si intervuto s grneralniq direktor na Sa-Ba,che sa iskali parvo v kardjdli da investirar no sa bili razocharovani ot terena koito sq im predostavili,za raborna raka nikoi ne govori,vse pak ima firmeno obuchenie,qsno zaradi kogo sa gi spavali,tova za Sa-Ba,qzaki qsno te sa kato teklas sashtite eksploatatori samo che mnogo po malko plashtat,no za saba e fakt,taka che ne pishi gluposti

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/6/17 14:38

    Do 07:56 procheti intervito sas gmdirektora na Sa-Ba i togava pishi.Toi kaza che sa iskali v kardjali da investirat novsa ostanali razocharovani,terena e bil pod vsqkakva kritika,koito sa im predostavili.Nikoi ne kaza che sa tapi horata,plus tova ima firmeno obuchenie.Tova za Sa-Ba,a qzaki sani se otkazaha i te sa kato teklas izpolzvachi,samo che plashtat malko,teklas pone zaplatite opravi,taka che ne govori gluposti,qsno e che se raboti v polza na teklas da nqma konkurenciq

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/6/17 18:30

    ТЕКЛАС меклас дай повече,пари на работниците си верно че печелиш 20млн.на месец

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/6/17 19:59

    Повечето началници не могат да говорят български

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.