Скандинавските туристи, които са по-горди, могат да решат да бойкотират страната ни заради задържането на сънародника им, изритал камериерка в главата. Тази година в туризма ни ще се влеят 250 милиона евро от скандинавските туристи, и то само от пакетите.
Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай - беше убит един барман. И те се обидиха и направиха бойкот. Няколко години не идваха по нашето Черноморие
Така притеснено за сънародниците на бияча от Слънчев бряг, който брутално изрита в главата камериерка, коментира в студиото на Нова тв председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.
Един от шефовете на туризма се затюхкал за скандинавските селяни (биячът Ралф Сундберг живее в село на 500 км от Стокхолм и почивката му в България излиза почти без пари, сравнимо с разходите на туриста от Видинско, да речем, ако реши да почива в Слънчев бряг – б. р.), за социалните аутсайдери на Швеция,  които щели да се откажат да дойдат по нашето Черноморие, ако страната ни не се направи на нито видяла, нито чула за шведското текме в ченето на българска камериерка.
Сигурно телевизорът е бил развален, иначе няма логика българин да говори толкова неадекватно след подобен скандал. А туристически бос пък - хич, след като всички от бранша реват, че „на морето няма кой да работи“ и ще се наложи да се внасят кадри от чужбина.
Бедният турист от Запада ли е по-важен или българският бачкатор? Това задание би било хубаво домашно за г-н Рагин.
А иначе в търсене на раздуване на статистиката относно ръста на туристите у нас, които били 17 вида клиенти, не бива да се учудване ако неофициално из Европата ни рекламират и на 18-ия тип: България не е само „алкохолен рай и евтини момичета“, но предлага и нов вид преживяване – Текме туризъм.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/6/17 16:26

    Ако бяха ритнали жената на този шеф от туризма, сигурно друга песен щеше да запее! Бай Ганьо !Със свалени потури!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/6/17 17:36

    Hih da ne idvat po- dobre ,a toq izrod deto udari jenata dano negovata maika nqkoi q izrita taka

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/6/17 18:28

    Предлагам и г-н Рагин да "изяде" едно "текме" от шведа,за да види целия свят колко сме "толерантни".

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/17 20:20

    Kvo e kat e turist ve cujd tapanar tuka da si igrae na ritanitsa dirt bokluk takiv

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/17 20:21

    Интересно този г-н Рагин от каква сперма се е пръкнал? Не! Не е българска! И какво ли мисли министърката с Кж закваска???? Ст. Радоев

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/6/17 07:16

    След такова изказване този трябва да си подаде оставката. Ама де такова съзнание у него. Ако изритат жена му или щерката какви ще ги дрънка?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/6/17 10:31

    В България не се цени човешкото достойнство.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/6/17 11:21

    Струва ли си да коментираме Рагин? Този, лакомията така го е хванала,че за друго не мисли. Според него щом падат пари, друго не е важно. Понятия като човешко достойнство,чест - за него не значат нищо.Тежко на подчинените му. На какви ли унижения ги подлага.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/6/17 11:30

    Струва ли си да коментираме Рагин? Този, лакомията така го е хванала,че за друго не мисли. Според него щом падат пари, друго не е важно. Понятия като човешко достойнство,чест - за него не значат нищо.Тежко на подчинените му. На какви ли унижения ги подлага.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/6/17 14:01

    Голяма работа като е швед. Глупав селянин дето живее в откъснат от цивилизацията село в страната си. Дали може да си позволи да пийне в някой работен ден в собствената си държава? Мръсен пияница. Дано нашите така да го осъдят , че да не бъде пример за другите дето си мислят , че като дойдат в България, могат да си правят каквото си искат защото са от по богати държави от нашата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.