Смолянският шофьор, който беше бит пред входа на басейн „Арпезос" в сряда, въртял гуми с автомобила си, блъснал друга лека кола с жена с дете в нея, след което ударил и бордюр с нова маневра, и решил да продължи спокойно по пътя си. Това разкриха за 24rodopi.com свидетели на екшъна в сряда вечерта, които наблюдавали случващото се от съседните заведения в района на комплекса. Действията на водача дори били заснети от охранителни камери на търговски обект. Именно „чалъмите" на водача предизвикали гневната реакция на близък на жената, чиято кола била блъсната.
Припомняме, че 35-годишен кърджалиец преби с юмруци водач на автомобил със смолянска регистрация пред очите на десетки пред басейн „Арпезос". В саморазправата в действие влезе и дървена палка. По-късно мъжът бе задържан от полицията. На смолянския водач пък е бил съставен акт.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/6/17 14:45

    Пръчка селска, малко му е боят

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/6/17 15:01

    И стана картофено пюре 😂

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/6/17 16:03

    Защо коментирате без да знаете какво е станало.Тези двете са излезнали на лов за балъци.Вси4ко е инсценировка.Опитват да изкоп4ат някой лев.Не е имало никаква катастрофа.Аз бях там и видях вси4ко.Едната е на дале Алито любовница. Типи4ни цигански номера.Наро4но крещят за да стреснат мом4ето а ония се прави на бабаит.Дори и да ги бутнал няма нужда да го бият,за това колите са застраховани и затова фигурира служба като полиция.Ако вси4ки по4нем да се саморазправяме ,за какво ни е да имаме полиция.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/6/17 17:38

    Smolqnskiyat kartov si go zasluji xixixi

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/6/17 19:14

    Картофено пюре от натурален картоф

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/6/17 21:34

    До 16:03 Е така е картофите са като плевели.циганки били инсценировка било ей маймуно махай се от кърджали картоф мръсен динсиз имансъз да не стане и при теб така!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/6/17 21:41

    pomaski calimi no neminava malko mu e pomaka kato vidi vece kirdjaliyska tabela stemu treperyat gastite

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/6/17 09:23

    Koyto razdava yumrutsi.da vidi kolata si v kafyav svyat v vtoricni-nay dobre)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.