„Посланикът на Турция у нас се държи нагло и се намесва във вътрешните ни работи в полза на една формация. Би следвало нашите власти да се произнесат по този проблем. Видях с очите си как в Кърджали по време на предизборната кампания микробуси обикаляха улиците с високоговорители и агитираха на турски език, това е недопустими и прокуратурата би трябвало да реагира”, каза в сутрешния блок на Нова телевизия президент на България (2002-2012) Георги Първанов.
Той поиска да бъде проверена и законността на ДОСТ, защото на България не й е необходима партия, която предизвиква етническа нетърпимост в полза на чужда държава.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/6/17 11:30

    Г-н Първанов моля да се махне от историята когато е бил президент Първанов защото той беше спечелил президентските избори с 90хиляди гласа от Турция с помощта на тогавашния посланик и да върне всички заплати с лихвите които е взел тогава като президент на РБЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/6/17 11:31

    Това да се агитира на майчин език не може
    А може на митинги да се пускат английски песни и да се агитира на руски език може интересно

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/6/17 11:33

    Някой знаели как мога и къде мога да го осъдя, че той като президент е бил подпомогнат за да става президент от друга държава в случая РТурция с над 90хиляди гласа това не е ли било намеса от страна на Турция в България

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/6/17 12:30

    До 5/6/17 11:31
    Къде се агитира на руски език? В Кърджали ли?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/6/17 12:36

    И ти ли Бруте......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/6/17 12:54

    Mоже би си бил президент на разпродадена и окрадена Булгаристан но този посланик днес е вишшестоящ от теб дори ако беше и президент и днес. Посланика е посланик на Ердоган и на Нова Турция а не на кемалистките комунисти при твоите времена ей Гоше Гоше пенсионирай се и се скрий някъде и копай си лозето и мисли за виното а не за посланика ни..Мразим агента павел и другарите му дори тези уж затворници които трагнали да градят партия но стане ли дума за посланик на Турция и Ердоган ние заставаме до тях плътно така че не стойте под слънцето много множко

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/6/17 13:29

    12:54 ТИ съвсем си слънчасал , какъв Ердоган бе тука е България- подкрепяй си Ердоган в Турция

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/6/17 13:31

    12:57 по -добре кемалисти , сега какво дърпа държавата назад , малоумници такива

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/6/17 15:46

    Абе дангалак 12.54 ако не беше саможертвата на Мустафа Кемал нямаше да има Турция,а Кюрдистан

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/6/17 16:21

    В КЪРДЖАЛИ СЕ Е ГОВОРЕЛО И ЩЕ СЕ ГОВОРИ НА ТУРСКИ И ЗАТОВА БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СЕ СПОРИ ЗА ТОВА .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/6/17 18:33

    До 15.46 и по горните коментари

    Вашия Ататюрк е пиянствал а не се е сражавал на първите линии или не е гази след някое сражение а просто няколко ялакии решили да го кръстят така както днес в България някои ялакии жадуват да прекръстят агент павел за лидер на българските турци и което няма да стане само ще го сънувате и му давате надежди след всички изгубени избори така както при Кълъчдароглу в Турция който загуби и за 9 път още и от днес но продължават ялакиите му да го подкрепят така както агента павел и другарите му.
    А Ататюрк ако ще да ви е дядо ако ще да ви е баща ако ще мъж на сестрите ви за нас Турците и за България важно е кой е днес и не изнудва дъщери на генерали или в България има вече съвестни генерали на които дъщерите им не се чифтосват временно с турски лидери. Днес политиката е прозрачна и се гради на взаимно доверие или по силния поставя условията ако не си за взаимни изгоди

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/6/17 19:01

    Ако е честен комунист да се отрече че е бил президент благодарение на тези хора.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/6/17 19:33

    Рубладжийска подлога и сган! Адски си нагъл ве Гоце, каниш окупатора Путин за 3-март, опозорил святата ни азбука навръх 24 май! Явно и телевизията е такава, щом журналиската не го погна на тая тема...А другата руска медийна ушанка на БНР Александър Велев се кани да излъчва емисиите си вече само на три езика освен българския-на руски, английски и турски! Ами честита ни 16-та ресрублика товориши!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/6/17 20:11

    Ами разбира се че ще говорят на турски гн Първанов, то и българите в Кърджали разбират турския, А ако вземат да говорят на Израелски едва ли ще се намери поне един да ни преведе,, Разбира се че и на български да агитират, ние живеем в България , няма никакъв проблем, да живее свободата на майчиния език,

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/6/17 00:17

    до18:33 Бих те препоръчал да гледаш филма VEDA за да можеш да разбереш поне малко какво е правил МУСТАФА КЕМАЛ АТАТАЮРК от детсвото до края на дните му.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/6/17 01:00

    Георги Първанов,"дерейи гечене кадар пачайъ съвамак"някой да ти го преведе!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/6/17 15:17

    За оня дангалак дето говори против МК АТАТЮРК,а бре говедо,а бре паразит,а бре нерязан нерез, скрий се там,в оная дупка,и стой там мръсник боклук,зараза такава,и сакън не споменавай неговото име,Арабско лайно.Онава лайно, менте патриот Валери Симеонов тебе трябваше да те спре на границата,не онази стара жена, пази Боже сляпо да прогледне и Бог да пази България и нейните деца.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.