Кметът на община Ардино Ресми Мурад прие в кабинета си Илхан Юзер, представител на най-голямата изселническа организация в Турция „Балгьоч" в Бандърма и Тургут Шентюрк, зам.-отговорник на ДПС в район Бурса. По време на срещата бе обсъдена актуалната политическа обстановка в България и Турция. Гостите споделиха, че изселниците в Бурса и Бандърма подкрепят водената от ДПС политика.
От името на ДПС в Бурса Тургут Шентюрк покани кмета Ресми Мурад да присъства на традиционната благотворителна вечеря – ифтар, която ДПС в Бурса организира по случай Свещения месец Рамазан. Тази година ифтарът ще се проведе на 9 юни в комплекс „Конак 16". Очаква се на него да присъства зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народни представители от Движението, депутати в Турския меджлис, представители на политически партии, изселници, членове на изселническите организации.
Тургут Шентюрк предаде на кмета Ресми Мурад специалните поздрави на Танер Чауш, отговорник на ДПС за Бурса и на Айхан Мутлу, председател на изселническата организация „Халлалълар" (Башевци) в Бурса.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/17 12:17

    SAMO GOSTI OT TURCIA
    MEVLIDI, KURBANI, IFTARI
    I ARDINO STANA EDNO SELO PROGONIHTE VSICKI MLADI S VASHTA PARTIINA POLITIKA
    NAVSIAKDE NASHI HORA

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/17 13:51

    Само така господин Мурад.Някои управници в Кърджали да вземат пример от Вас и от г-н Изет Шабан.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/17 14:30

    Не се занимават с проблемите на хората ,с беднотията, с безработицата, със здравето и със стандарта на живот на електората си, а се занимават и работят за себе сии провеждат религиозна политика за фанатизиране на електората си.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/6/17 15:07

    "От името на ДПС в Бурса Тургут Шентюрк покани кмета Ресми Мурад да присъства на традиционната благотворителна вечеря – ифтар, която ДПС в Бурса организира по случай Свещения месец Рамазан."
    Следва въпросът българска ли е тази партия или "международна" и чии интереси защитава, демек за кого вика когато играят двата отбора- български и турски?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/6/17 16:05

    Ще разсърдите Местан и Ердоган хей ! С ние няма да можем да ви помогнем !Христов.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/6/17 11:52

    Няма как да влезе в Турция.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.