Около 400 социалисти и симпатизанти от област Кърджали присъстваха на традиционния събор на БСП състоял се на историческата поляна  под връх Бузлуджа. Повече от 60 000 социалисти от цяла България не излетяха в Космоса, а напротив заредени с енергия и надежда показаха, че са единни, обичат България и искат нейната промяна, съобщиха от пресцентъра на БСП.
Председателят на партията Корнелия Нинова в своето силно слово с ясни послания към управляващи, граждани, социалисти отбеляза, че пътят, по който е минала левицата през изминалата една година е бил труден, но правилен. Изрази категоричното решение, че  БСП ще направи всичко необходимо, за да бъде възстановен емблематичният паметник на Бузлуджа с думите: „И въпреки, че правителството не ни позволи да възстановим и оставим на децата си тази история, ви давам дума, че рано или късно това ще стане! Защото правителствата идват и си отиват, но България е вечна. А Бузлуджа е на България!“.
Президентът на ПЕС Сергей Станишев в приветствието си  към присъстващите заяви, че „единствено БСП може да предложи план за ускорено развитие и модернизация на икономиката и държавата, единствено БСП може да изведе страната от безпътицата” .
След политическия митинг програмата продължи с песните на любимите Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Петя Буюклиева  и много фолклорни състави. Интерес предизвика и караваната на най-харесваните участници от третия сезон на "Мастър шеф" Иван, Ася, Цветомир и Теодора, които пред множеството няколко часа демонстрираха своите кулинарни умения.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/17 16:20

    Как му се иска на Гошето да
    е на трибуната.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/17 16:25

    400?????????????

    ОтговорИзтриване
  3. Енгелс30/7/17 16:39

    А какво празнуваха, и Сергей защо не дойде
    Значи моята баба на 85 години беше там ,а тоз младеж ли е младежка ли е Сергей го нямяше

    ОтговорИзтриване
  4. Бойко30/7/17 18:45

    То бива,бива наивност,ама чак толкова не бива.Колкото по бързо изчезне тази партия от политическото пространство, толкова по добре...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/7/17 19:45

    До 16.20 След Станишев и Миков заляза слънцето на Багдасаров да бъде на трибуната!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/17 20:01

    Колко бяха турците,помаците,и циганите?Само за българители е БСП?

    ОтговорИзтриване
  7. Л.Калинов30/7/17 21:53

    Те хубаво си празнуваха,но защо търпят един льоптьо,на който гроздето е кисело? За президентските избори дето уж не "искали да спечелят" ,ги омачкаха като маче на суджук !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/17 08:26

    Защо ги няма Симов,Сашка,Кючуков,Назмито,Михалевска?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/17 08:31

    Къде е инструктора,продавача на мед от Позитано на социалистите от Кърджали?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/17 08:34

    Само 400 ????????????????????Колко сте многоооооооо.УАУ........Само приказките ви са силни, вилни и за съжаление само вие си вярвате.Жалко,но вече ви се вижда краят.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.