Седем незабавни производства са образувани през уикенда срещу водачи, шофирали след употреба на наркотични вещества и алкохол, съобщиха от полицията. При проверка на 23-годишен, който се движил с „Алфа Ромео" в Момчилград, било установено, че той е употребил канабис. Употреба на канабис и амфетамин е отчел тестът на 18-годишен, който управлявал „Форд" и бил спрян на бул."Беломорски" в Кърджали. 2,12 промила отчел дрегерът на 35-годишен, проверен в Момчилград. Полицаи от РУ-Момчилград проверели 71-годишен, който с лек автомобил „Мерцедес" се блъснал в бетонен стълб по пътя между селата Нановица и Неофит Бозвелиево. Резултатът от теста е 1,85 промила. В землището на село Котлари е бил спрян автомобил „ВАЗ", управляван от 25-годишен. Тестът за алкохол отчел 1,73 промила. 1,47 промила е пробата на 39-годишен, който управлявал „Опел" в Ардино. При проверка на 28-годишен водач на „Фолксваген" в Кърджали е установено, че управлява с 1,40 промила алкохол. Всички шофьори са задържани в полицейските управления за срок до 24 часа.

56 нарушения на пътя

194 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на областта, съобщиха от полицията. Акцията е била за ограничаване на причините за тежки пътни произшествия. Полицаите са констатирали 56 нарушения на Закона за движение по пътищата, за които са съставени 20 акта и 36 фиша.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/7/17 12:52

    23 godishen s alfa romeo ot momchilgrad??

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/7/17 15:15

    Интересно нещо видях снощи в Крумовград
    Пред ресторанта където бях имаше патрулка но като излизат от това заведение водачи на коли вместо да ги спират полицаите те се изнасят от там
    Каква ли е причината това го виждам всяка вечер от хотела и ми прави впечатление този собственик мутра ли е никой не ми казва аи собственика им пие всяка вечер и окой не можел да го спира и да го спрат най много било да изгонят катаджията
    Този град туркистан ли е или град в РБЪЛГАРИЯ
    ДА ЖИВЕЕ АТАКА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.