С титлата „Лице на 24rodopi.com” в конкурса „Мис Родопи-2017“ бе отличена 16-годишната кърджалийка Моника Николова. Именно тя бе красавицата  с жизнерадостната  усмивка, на която всички се радваха по време  на бляскавата церемония. Описва се като позитивен и амбициозен човек, приемащ новите предизвикателства смело. Срещаме се с нея, за да разкаже малко повече за себе си.

Разкажи ни повече за себе си, Моника. С какво се занимаваш? Какво правиш през свободното си време?
- Обикновено нямам много свободно време, тъй като участвам активно в организирането на различни  събития.  Когато не съм ангажирана с нещо, обичам да излизам и да се забавлявам с приятели.

Какво те накара да участваш в конкурса '' Мис Родопи 2017'' С какви очаквания беше? Хареса ли ти?
- Решението ми да участвам в конкурса беше спонтанно. Исках да се запозная с професионалисти в тази област и да прекарам няколко незабравими дни в компанията им. Очаквах да се забавляваме много и очакванията ми се оправдаха на 100%. 

Нужни ли са тези конкурси, за да покажат красотата?
- Красотата не е само във външния вид. Тя се крие в самите нас! Според мен конкурсите за красота не са фактор, определящ красотата на една жена.

Каква е представата на една мис за ''красива жена''?
- Много  красиви жени в днешно време са пример за това, че не бива да съдим книгата по корицата. Тя трябва да притежава качества, достойни за една дама- интелект, маниери и чар. Красивата жена е повече от това, което се вижда само външно. 

Какви бяха първите  ти мисли, когато ти  казаха името?
- Всъщност, в началото дори не бях осъзнала, че са ми казали името. Впоследствие забелязах, че всички участнички са обърнати към мен… Осъзнах всичко, когато видях  редактора на медията Ви да идва към мен, за да ми връчи награда. Тъй като не очаквах да получа наградата, се почувствах много приятно изненадана.

Мислиш ли, че участието ти в такъв конкурс те е научило на нещо ново?
- Да, определено! Участието в подобни конкурси е точното място да се научиш да приемеш загубата с усмивка и да разбереш, че не всичко в този живот е триумф. 

Какви са амбициите ти за бъдеще, като изключим конкурсите за красота, Мони?
- Бих искала да  се съсредоточа над образованието си… То е от изключително значение за мен и за семейството ми. Обмислям  идеята да продължа обучението си в чужбина, след като завърша средното си образование.
 
Защо в чужбина? Не мислиш ли, че камъкът си тежи на мястото?
- Знаем, че в България вероятността да си намериш добре платена работа в областта, която харесваш, е много малка. Оптимизмът настрана, тази тема е деликатна, но въпреки всичко, аз съм на мнение, че трябва да бъдем реалисти по този въпрос и да мислим за своето бъдеще безпристрастно.
 
В края на нашия разговор -какво искаш да пожелаеш на екипа на 24rodopi.com и на всички наши читатели?
- Пожелавам на всички да се борят за това, което искат и никога да не се предават. И един ден, когато погледнат себе си и се върнат назад във времето, да се гордеят с постъпките си! Това е най-важното!
Интервю на Есра Юналова, стажант-репортер

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.