„Толкова ли е зле на българското Черноморие, че половин България се е засилила за Гърция през ГКПП „Маказа“. Все повече стават и румънците, които  заобикалят нашето море и пътуват за остров Тасос и другите курорти в южната съседка“, този коментар пред 24rodopi.com направи Милен Пеев от Пловдив, който се наложи да чака 70 минути, за да мине на гръцка територия.
2 по 600-метрови колони от МПС-та на изход България и повече от час чакане за влизане в Гърция - такава е ситуацията към 9.00 часа на ГКПП „Маказа“, предаде репортер на 24rodopi.com от най-проблемния граничен пункт на България.
Очаквайте подробности по темата
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/17 09:34

    Пътиииии по добре на море в Турция и Гърция,чисто море,прекрасно обслужване,евтиния..а на българското лайноморие е мръсотия,всякакви мутренски такси и много лошо обслужване

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/17 09:38

    да толкова е зле,и не мога да разбера, как може да е толкова зле онази пвесдо министърка кърджалийката, така силно да си вярва, колко е добре на българското черноморие.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/17 09:47

    Българското , лайноморие
    Ами щом Румънците пресичат България за да отидат в Гърция
    Ангелкова да отговори

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/7/17 10:08

    Ганьовската надменност, не доброжелателното и не любезно отношение, грубия подход, алчността и лицемерието, всичко това отблъсква от Черноморието.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/7/17 10:18

    КРАВИ ПО ПЪТИЩАТА НЯМАШЕ ЛИ. КМЕТА И ЗАМЕСТНИК КМЕТА ДА УВЕДОМИМ ДА ГИ УЛАВЯТ. НАБЛИЖАВА БАЙРЯМ. ВСИЧКО НА АФАНТА.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/7/17 11:17

    Отровителите на всички народи,изградили щастието си върху нещастието на милиони хора от цяла Европа ,пируват безнаказано прегърнали идеята за еднополови бракове ,издигнали лозунга за либерализма и поклонничеството към вожда Д.Сорос .Гилотината подготвена за обикновените граждани на Европа е добре заточена и смазана с машинно масло ,тяхната съдба е вече предопределена ,като мястото им ще бъде заето от тълпите неграмотни пресичащи безпрепятсвено граничната бразда.Като резултат от дълбините на континента, от руините на градовете и селата ни ще се пробуди сила , която ще се изправи срещу неправдите ,отровили живота ни от години..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/7/17 12:05

    Не искам да храня мутри, затова само в Гърция и Турция на море.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/7/17 12:09

    Глупости на търкалета ..в момента нашето черноморие е фул до дупка..има рекордна посещаемост

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/7/17 12:17

    Много си е хубаво нашето Черноморие и там в момента е пълно с българи,румънци и други само ,че е скъпичко и е далече от нашия регион .Тълпят се в Гърция защото отиват тукашните граждани за 1 ден да не плащат квартира и храна си носят и по евтино им излиза .В момента на Черно море е пълно и равно и места няма до края на сезона ...така че кой къде предпочита и докъдето му стигат финансите

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/7/17 12:22

    ЧУЖДОПОКЛОНИЧЕСТВОТО Е В КРЪВТА НИ Е,И ЩЕ БЪДЕ!!!ВИНАГИ ИЗБИРАМ И ПРЕДПОЧИТАМ БЪЛГАРСНОТО!!!ЧУЖДОТО...ВИНАГИ Е МЕНТЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/7/17 13:04

    Щрауса си заровил главата в пясъка и бил сигурен,че никой не го вижда!Милен Пеев от Пловдив видял малко повечко коли и се изказа от името на половин България.Картинката за огромно съжаление е следната голяма част от българите не могат да отидат за 10 дена на Черно море и ходят по един ден на Бяло море.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/7/17 14:01

    Ами явно е зле и с бездействието си, правителството ни отмъщава за това, не не отиваме на нашето море.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/7/17 14:03

    Ще бягат хората, как няма да бягат. Плажната ивица е държавна и безплатна, ама при нас е много корупцията и Ангелкова си затваря очите за безобразията по плажа.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/7/17 14:22

    Мафия, мафия, само дето ни говореха в началото за безплатните чадъри. Ама на, колко повярваха?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/7/17 14:23

    Na nasite hotelieri im tryabvat mnogooo pari pisat edna tsena kato naprimer 50 60 leva za tsyal sezon no kato vlezes da proveris se okazna ce e za septemvi pik septemri mesets ne e za more v bilgariya lijat mnogo pik i obslujvaneto ne e mn dobro za tezi pari v turtsiya ste ti vzemat dusata s pamuk

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/7/17 14:26

    Ех, Ангелкова! Видя ли какво направи откак си министър? Задръсти родния си град, всичко това минава през КЖ.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/7/17 14:28

    Язък за рекламите на черноморието, Маказа никой не я знае, даже и нашите управници не искат да чуят.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен30/7/17 09:47

    До 29/7/17 12:17 не обединявай всички под общ знаменател. Не можеш да сравниш красотата на Лефкада, Миконос, Тасос с българското черноморие обсипано с водорасли, боклуци и човешки изпражнения. Що се отнася за финансите, една почивка в Гърция на къмпинг или на хотел ти излиза дори по-скъпа от българското черноморие. Не си мисли, че кърджалийци ходят само на Фанари и не ги обединявай под общ знаменател. Навлез малко по-навътре в Гърция и ще се удивиш от красотата.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен30/7/17 09:51

    На българското черноморие ходят още хора , които не могат да се оправят с езика в Гърция. Пък и една почивка в Гърция излиза доста по-скъпичка и по 2 от тази в България. В България сядаш в ресторант и за 100 лв. можеш да се наядеш като цар, но в Гърция надали ще се получи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.