Поради що водачът на това МПС е паркирал по този начин в центъра на Кърджали? Заел две паркоместа, едното даже е платено.
Решил е, че така ще бъде забелязан, може би. Или си е гарантирал… псувните и обидите…
Да е заради колата, не е - нищо особено. Арматуристът Сабри от Момчилград „Майбах“ на старо си купи, но си спазва правилата, ти тук за 7-8 хиляди лева „парк гъзария“ ще правиш.
Може би в табелата е ключето? Глупости, един отдавна си кара колата с „Ал Капон“ отпред и отзад, ама не се излага с паркирането.
Каквото ще да е, но във всеки случай там, в Европата, където нашенците аргатуват не си позволяват неща, които в родния край демонстративно правят. Артък много стават в летните месеци завърналите се за лятната отпуска наши земляци, които карат почивката по неписаното правило: Писна ми да спазвам правила на Запад, тук ще си дам малко „свободно“!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/17 08:43

    Тъп, смотан селяндур !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/17 09:37

    А,тази сутрин беше паркирал в с.Ш.поле.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/17 10:12

    Роби в европа,кото се върнат по селата с по една кола се мислат за големи тарикати.Къв майбах кви 5 лева.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/17 11:25

    Този с „Ал Капон“ ,може и да кара нещо,но без „Ал Капон“.
    Пък и редовно си нарушаваше на булеварда .. . .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/17 12:52

    де гиди де юнак балкански, бай ганьо не обича законите, на запад ги има но тукааа нямаааа, затова ще гази лука колкото си иска.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/7/17 14:35

    A be ya ostavete na mira shofyorite.vie si gledayte vashta rabota.cobani takiva

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/7/17 21:06

    а така ..кажи им го на тези които са се разпищовили тук- ред има и яки глоби на Запад .Тук е раят само дето е бедният Рай за съжаление

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.