Чешма в центъра на Момчилград, която се захранва от планински извор, беше изградена наново на мястото на съществуващата. Водоизточникът на ул. "Момчил юнак" е популярен сред момчилградчани и гостите на града заради водата, която е с много добри показатели. Обновената чешма е масивна и има 4 бронзови чучура. Обновени са и тротоарните плочки и бордюрите в района. В момента се извършват последните довършителни работи. Благоустрояването на ул. "Момчил войвода" бе заложено в списъка за капиталови разходи за 2017 година.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/7/17 15:09

    Браво на момчилградчани за чешмата! Прекрасна е.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/7/17 15:14

    Улицата се казва "Момчил войвода"! И хубаво са сменили плочките, но да беше си направил труда фотографа да снима окаяната улица до тази чешма! Срамота!!!В центъра на Момчилград...но пък си имаме нова чешма :)))

    ОтговорИзтриване
  3. На калпав овчар...гегата му пречи.все сте недоволни сега говорим за чешмата.утре или вдруги ден ще оправя и улицата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/7/17 16:27

    Старата беше пълна със спомени,като деца колко вода сме пълнили и пили, новата нещо много натруфена ми се видя,но важното е че е нова все пак и като гледам няма да се чака на опашка.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/7/17 23:44

    ako ne sprat vodata da palniat baseinite 6a piem.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/7/17 00:22

    chesmata na hijata nyamali da se kontrolira ot obsthinata lyatno vreme prez denya vodata izpolzvat ot hijata i horata se vristat bez voda chudno.........

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/7/17 09:17

    Мандата изтича. Спомена може да е поне една чешма. Хаирлия да е!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.