Телефонни измамници са прибрали 3600 лв. и златни накити от 61-годишна от Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Жената била обработвана във вторник в продължение на 2 часа от мъж, представил се за полицейски инспектор, който искал съдействие за операция по задържане на група за измами по телефона. Кърджалийката събрала всички налични пари и златни бижута и ги хвърлила от терасата на жилището, в което живее. След подадения сигнал в полицията е образувано досъдебно производство за измама и се издирва извършителят на деянието.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/17 11:13

    Сто пъти ли да пишем!!!! Групата е от Пловдив, а кучето водач е Юмит от чернооченското село Даскалово-Каракаш!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/17 12:11

    61 годишна начи 1956 набор тази жена е на моя възраст по наше време училищата бяха задължително значи ходила на училище колко години най малко поне до шести клас сега тази жена не е в себе си или болна или или безчувствена след като се подава на такива евтини телефони. глупости. какво значи да е изхвърлиш пари и златни накити през балкона и после да търсиш помощ от Полицията вместо да потърсите помощ преди да си постъпила по такъв с изв.по глупав начин.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/17 12:45

    ако някой роднина поиска пари назаем от такива баби, ще плачат че нямат, но со кротце си дават парите на бандитите, държавните хора много бързо за часове могат да направят нещата така, че бандитите да лъснат, но със сигурност част от парите отиват при тях, язък за народеца, няма справедливост .

    ОтговорИзтриване
  4. Може ли да има толкова прости хора.Това са Мангали те нямат страх от Бога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/17 13:54

    Çestito..mediyte Garmyat ot Predoprezdeniya i naste pak proyavyavat Naivnost.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/7/17 15:20

    Купете й телевизор, слухов апарат и очила.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/7/17 23:05

    Каквото и да и купиш, всичко е бошлаф...простотия до пия !!! Докато не измрат тези наивни и прости хора, измамници ще има!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.