Млад мъж пострада сериозно в басейна на комплекс „Резиденция“ край Кърджали в неделя и окървавен се придвижи то Спешното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“.
Той се пресегнал да хване топка и в този момент канализационната решетка е пропаднала.
„Седях на плочките, когато към мен дойде топка и аз се опитах да я хвана. В този момент лявата ми ръка пропадна в канала, след което и цялото тяло. Ударих си главата и рамото. Лошо поставени решетки или некачествен материал - трябва да се установи, защото самият аз не съм направил нещо нередно. Инцидентът стана към 11 часа. В 11.25 часа вече бях в болницата, където ми зашиха веждата. Оказа се, че в комплекса нямат лекар, нито пък аптечка. Казаха, че преди седмица момиче е паднало и било оперирано. Нейният десен крак е пропаднал в канала“, разказа пред 24rodopi.com потърпевшият младеж. Според него камерата на комплекса е заснела инцидента.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/17 11:21

    Некачествени материали, тия решетки са от пластмаса не стават за нищо.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/17 12:16

    Олеле, зашили са човека с обущарски конец!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/7/17 12:25

    ПРЕДИ ГОДИНИ ПОСТРАДА УЧЕНИЧКА И ПРЕТЪРПЯ ТЕЖКА ОПЕРАЦИЯ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/7/17 13:19

    Bqh na baseyna,i slu4iloto se stana to4no pred men.Plasmasovite reshetki /ve4e stari/ za poreden p1t potdadoha i mom4eto propadna.Podobni incidenti viv sishtiq baseyn sa po4ti ejednevie,no sis po drebni kontuzii i ne pridobivat glasnost .Mladejit sis tatosa na Conor Macgregor trqbva da po4erpi ,4e se razmina samo sis tova :)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/7/17 13:48

    Да черпи, че е изкарал късмет. Все едно е играл боксов мач :-) Ще се оправи. Иначе не знам от кого зависи да следи за тези неща. Некачествено изпълнение на отводняването повод ли е да се затвори басейна? И кой следи за тези неща? Иначе е явно, че спешно трябва да се подменят решетките - в рамките на 2-3 дена, все пак здравето на хората е най-важно.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/7/17 14:22

    Не е за ходене там.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/7/17 14:37

    normalno e tva da stane tia deca skachat igraqt s topki gonki skokove katoche li ne sa na basein a sa na nqkvo dere

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/7/17 15:00

    Точно решетките на този басейн са в много лошо състояние защото не са сменяни от години

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/7/17 15:23

    Ey nqma da se nauchite da pishete na bulgarski az lichno gi smenqm tezi plasmasi sas novi taka che nqma da govorite kolko bili stari kato ne vi haresva nqma da hodite tam taman shte si ostanem poveche bulgari na baseyna po dobre za nas

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/7/17 17:59

    Ако беше в САЩ сега вече щеше да е милионер първо щеше да има застраховка живот после щеше да осъди хотела

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/7/17 18:45

    Оставете решетките , къде са аптечките и ЛЕКАРЯТ???????? Какво е това чудо? Безобразие ....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/7/17 20:16

    Kvi stari re6etki be 6matki otkritiq basein da ne e po xubav i tam vseki den padat xora a tozi na rezidenciqta ot ligavene i byrzane padna ne znae li 4e na lazgavo ne se bqga eiii mnogo razbirate be utre xodete na Arpezos tam sas sigurnost e po dore

    ОтговорИзтриване
  13. Преди 3 години падна младо момиче в забравена отворена шахта точно до басейна.Оперираха я и остана без далак.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/7/17 09:31

    тая булгария няма да се оправи !! Не Ходете там ! Резиденция

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/7/17 09:48

    Тези решетки наистина са некачествени.И във всички басеѝни се използват.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/7/17 11:36

    Do 15:23 licno gi smenqsh pak pocti vseki den padat hora kak gi smenqsh tiq resetki i mojete da si ostanete samo bulgarite i toq na bara dirtak da vmimava kak se otnasq sas horata

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/7/17 12:09

    Интересни коментари, интересни мисли. Като за начало аз съм спасителя конкретно на този басейн. Всеки божи ден, сутрин преди да дойдат клиенти, аз лично обикалям басейна по 2-3 пъти и подменяме ако случайно има счупена решетка или тнт... Отделно през остатъка на деня минавам по няколко пъти за проверка дали са здрави. А да не говорим по колко пъти на ден правя забележки да не се скача като невидял, да се внимава с тия топки, бутаници, гонки и тнт...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/7/17 13:44

    Във всички басейни ги има защо подобен случай няма в маказа или друг подобен комплекс....

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/7/17 20:02

    Na vsqkade gi ima prosto ne se rzzglasqvat az sam taksi i vsiii4ko znam ,da vi kaja liii iliii neee

    ОтговорИзтриване
  20. Eh Niksi,Niksi...Vsi4kata ti rabota e takava...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.