Създателите на най-гледания от родните телеманиаци сериал „Твоят мой живот“ (Paramparça) са фалирали, а най-потърпевша от това е… лошата сестра Хазал.
Красивата турска актриса Алина Боз, която пресъздаде на телевизионния екран Хазал, е завела дело срещу компанията „Ендемол“. 19-годишната Алина, която е родена в Москва, трябва да получи 150 000 турски лири (около 70 000 лева) за последните 15 епизода. Тя е плод на голямата любов на българския турчин Стоян Боз и рускинята Алла.
По договор Алина получавала по 10 бона за серия, но са й изплатени хонорарите за участието само в 82. Общо са заснети 97 епизода.
Собствениците на „Ендемол“ са обявили фалит на 4 юли. Почти всички актьори имат да получат пари. Целият екип, начело с популярния актьор Еркан Петеккая (Джихан) са протестирали пред офиса на филмовата компания.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/17 12:26

    Уррааааа, край на мъченията по Босфор ТВ! (Все пак кофти за актьорите)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/17 22:35

    Смехории.. Български турчин. Вие турски българи ли сте? Със сигурност сте такива след толкова робство.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.