„Парк „Горубсо“ в Кърджали е прекрасен, но доста занемарен. Има точно две здрави пейки, а наличните са крайно недостатъчни за парка. Изпочупени и изгнили са“, констатира в писмо до 24rodopi.com кърджалийката Кирила Джелепова. Тя настоява за спешна и адекватна реакция от страна на Община Кърджали.
„В тези горещи дни „Горубсо“ е желано място от стотици кърджалийци, но за съжаление няма къде да се седи, а асфалтът е толкова надигнат, че е опасен за децата и възрастните хора. Паркът не изисква много средства за поддръжка. Нови пейки или ремонтирани стари, един нов асфалт, и ще бъде далеч по-приятно място“, препоръчва тя.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/17 07:35

    Да бяха само пейките какче.Града ние пьлен с проблеми.Добре че бай Тошо построй нещо да има грабят управниците.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/17 08:32

    Да се благодарите, че Живка го коси и разчиства безплатно. Да се знае поне, затова го пиша. Общината го е изоставила. По начало парковете са най-скъпи за поддръжка и най-много страдат от вандали. Но поне едно камионче за косене могат да отпуснат - все пак вдигнаха местните данъци с близо 40 процента миналата година. Къде отидоха тези пари - осветление няма, кучетата си стоят, мръсотията ако изключим центъра - всичко е същото.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/8/17 09:20

    Още веднъж казвам.дупките в гледка незабавно да се запълнят.който е отговорен.лятото отива.побързайре.нехранимайковси такива.калпазани.такива.тябва да ви дадем на съд в хага.да знаете кво значи човешки права.думата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/17 18:12

    Парк Горубсо е много красив..езерото с лилиите, които в момента цъвтят! Ако се освежи и се подновят пейките ще стане любимо място за разходки.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.