Продължава приемната на народния представител от ДПС Адлен Шевкед в Ардино. Срещите се проведоха в Общинския клуб на Движението. Основна част от питанията бяха свързани с въпроси, касаещи проблеми в здравеопазването в малките населени места, безработицата, недостига на питейна вода в региона.
„Срещите ще продължават във всеки първи понеделник от месеца в Ардино, за да могат гражданите от региона да споделят своите проблеми и виждания за управлението на страната. Хората вярват, че ДПС е верен и отговорен партньор и е защитавало изконните права и свободи на всички свои симпатизанти, членове и български граждани", коментира след приемния ден Адлен Шевкед.
Адлен Шевкед е зам.-председател на Комисията по икономическа политика и туризъм. Член е и на парламентарната комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата.
Гюнер ШЮКРИ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/17 21:14

    На приемните на Адлен Шевкед: Здравеопазване, безработица , недостиг на питейна вода и безпаричие.Всички млади да се спасяват.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/17 13:20

    В с.Бенковски няма ли да има приемен ден някой народен представител?
    Нали ДПС защитава изконните права и свободи на всички български граждани.
    Ако е така защо все още населението на Пресека е без питейна,а селата Китна и Могиляне чакат от 25 г. да текне язовирската вода.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/8/17 14:35

    Ще се намери ли някой който да втълпи,на общинските аги,че проблемите на хората се решават не с голи обещания,а с дела.И в единия случай и в другия случай примерите са много.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/17 14:38

    В с.Бенковски няма ли да има приемен ден някой народен представител?
    Нали ДПС защитава изконните права и свободи на всички български граждани.
    Ако е така защо все още населението на Пресека е без питейна вода,а селата Китна и Могиляне чакат от 25 г. да текне язовирската вода.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/17 14:39

    Крайно време е да разберем, че ни използват само преди и за избори. Всичко си остава по приемните, а ти си въртят далаверите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/17 14:42

    Това за с.Пресека наистина ли е така?Защото преди известно време в кърджалийска преса кмета на общината, заяви,че помпите работят,водата тече,водоямите се пълнят и хората най-скоро време ще се радват на тази придобивка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.