На 8 ноември отваря врати новият хипермаркет БИЛЛА (BILLA) в кърджалийския квартал „Възрожденци“, научи 24rodopi.com. Това ще бъде вторият магазин на компанията в града край Арда и 113-ти в България, а за прерязването на лентата ще пристигнат шефове от Австрия.
Изненадата за 12-те хиляди жители на квартала, но и за всички кърджалийци, е визията на обекта, която се покрива 1:1 с новите магазини на БИЛЛА в Западна Европа.
В позиционирания на булевард „Христо Ботев“ хипермаркет ще има „открит офис“ за клиентите. Освен продукти за вкъщи, жителите на квартала ще могат да си купуват и готова храна от топлата кухня.

Новият магазин е на броени метри от кръстовището на Новия мост, в най-оживеното място в квартала.
Припомняме, че БИЛЛА бе първата голяма верига хипермаркети, която стъпи в Кърджали. Магазинът в района на автогарата в областния град бе отворен в края на 2007 година.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/17 10:07

    ха -ха , отваряме била на груб строеж , нов главен архитект , нва мода, браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/17 11:25

    и който отива да пазарува с кола, ще паркира КЪДЕ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/17 12:13

    паркинга е огромен, не виждате ли локалното, а и пред самия магазин има поне 20 места

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/17 12:27

    Къде ще се паркира, локалното му е друго предназначението а не да се паркира на него.Как ще си стигнеш до колата с количка и къде ще я оставиш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/17 17:58

    Пазаруването - с кошници!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/17 18:07

    Otide si lokalnoto seliacite shte go nabluskat s koli nemoj mini aman

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/10/17 19:56

    Как може такова нещо, как може под груб строеж да се отвори хипермаркет? Вече се побъркаха, как им е разрешено? Имат ли акт 16, при незавършено положение, но не трябва да се очудване, все пак тука си е градът на рюшветити и далаверите

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/10/17 21:58

    Samo negativizam izlachvat komentarite vi.A,niama li polojitelno i hubavo v tova da imame hubav privetliv i dobre zareden magazin v nashia kvartal.Grozno e samo da se kori i vini.Bravo BILLA.Magazinat e nomer 1

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/10/17 22:03

    Ние в нашето семейство и голяма част от блока ни се радваме,защото най-напред Билла ще е на крачка от Нас,а и продават хубави продукти!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/10/17 22:15

    Всички в Нашата държава разбират от всичко.След като отварят магазин такава голяма верига-те са се консултирали и юридически и икономически,а и навярно проучване са водили!Вместо да сме доволни от добрите неща,Ние само злословим!А,иначе е много хубаво,че по-наблизо ще имаме добър магазин като Билла.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/10/17 08:13

    Кое му е хубавото
    Фирмата не е със седалище в Кърджали данъците отиват другаде
    Ще се закрият няколко малки магазинчета
    А и цените им са скъпи намалят само цените с малка оставаща трайност защото не са го продали след като не го погледнеш разбираш след няколко дни че срока е минал и в коша егати икономията

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/10/17 08:14

    Ако бяха отворили шивашки цех щях да се радвам а те искат нашите пари

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.