Общинската организация на ПП ГЕРБ призовава за безопасност на пътя в навечерието на зимния сезон. По нейна инициатива в един от най-невралгичните участъци от републиканската пътна мрежа – разклона за село Чилик, бе монтирано купе на катастрофирал автомобил с предупредителен надпис „Скоростта убива".
„Целта е да изострим вниманието на водачите, които съзнателно или не натискат газта, създавайки реални предпоставки за ПТП на едно изключително натоварено трасе, което обслужва международния трафик през „Маказа", обясниха авторите на идеята.
Според официалната статистика, за последната година броят на загиналите и ранените при пътни инциденти в региона се равнява на броя на жителите на едно средно голямо село в Родопите. Секунда невнимание може да е фатална, убедени са инициаторите.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/17 11:48

    ГЕРБ от 10 години управляват страната нищо не направиха за Кърджали, поне околовръстния път да направят, а на тази тройка да сложат лика на Бойко и Цвета!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/17 12:05

    А колко са починалите от глад и мизерия?.За тях надписа трябва да бъде Внимание погрижете се сами за себе си,държавата я няма.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/17 13:13

    Доста безмислен и неадекватен PR...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/17 13:27

    Инициативата е супер. Ама, ако сте за европейско развитие на България, не ни оставяйте в Анадола. Само с призиви и надписи няма да стане.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/17 20:18

    Zahto dps.nepravi pltishtata nali glasuvame za dps.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/17 00:30

    99% са убити на международен път участък Кърджали -Маказа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.