Погребението на убитото 7-годишно момиче ще бъде в петък, след обедната молитва

Арестуваният за убийството на 7-годишната Дамла - Мехмед Хасан, отново влезе в дома на жертвата. Първият братовчед на детето бе доведен в 14,30 часа днес с белезници и под строга охрана в апартамента на третия етаж на блок „Слава” в Момчилград за извършване на следствен експеримент.
Припомняме, че майката Садет Муса напусна ареста в 12,15 часа.
Погребението на Дамла ще бъде в петък, след обедната молитва, това пък разкриха близки на опечаленото семейство.

Кой първи каза: Ето това е убиецът! Какво поиска Мехмед преди да направи пълни самопризнания - четете по-късно само в 24rodopi.com
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/12/17 15:46

    Otival da krade pari i si nosil orajie tikso za zaspalo dete ?! Raboti na 2 mesta i pak e gladen za pari?!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/12/17 15:54

    Stiga ste be Ubieca e Maika I a toq q prekriva a svarshete si rabotata kato horata nali uj e bila zakliuchena vratata boje moi nqma dumi

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/12/17 16:22

    Абе, дайте го тоя на хората в Момчилград,те ще го осъдят с точно каквото заслужава.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/12/17 16:32

    eiii stachkarii kadeste beeee

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/12/17 17:16

    20 chengeta ohraniavat edin selki varzan bik...pf...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/12/17 17:18

    kvo go pazite kato mirda kurshe i da umira selqnina

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/12/17 19:09

    Това са пълни лъжи до последно говорят че убиеца е жена и изведнъж се оказва че е племенникът.Глупости не на правете на глупаци.А тиксото как се оказва в джоба на убиеца а уж искал тихо да влезне и никой да не го усети без намерения.Значи ние момчилградчани ако повярваме значи сме многооо заблудени. ..Жалко за момичето но виновния или по скоро виновната ще е на свобода

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/12/17 19:25

    Gorceksin ananin amni simdi ,serefine sokayim

    ОтговорИзтриване
  9. Всички големи съдници станахме.Много се заканвате ,и чакате убийци да ги линчувате ,пред блокове и зад блокове...На приказки сте големи ,ама знаете да сочите с пръст само .Нито е първия случай ,нито ще е последният,за жалост.Съболезнования за близките и всички свързани със семейството ,а извършителят на убийството ще бъде осъден и пратен в затвора НЕ ОТ ВАС .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/12/17 21:21

    Dosta smeshna darjava...
    20 policai i policaiki paziat edin usukan s prangi palnoleten majki
    denem....
    A nostem nikoi ne pazi malko momichence...i trudolubivata mu maika...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/12/17 21:29

    Zakvo ne mu turili edna sadiiska burka i taka da go karat, stom iskat nepremenno anonimen surat na bulteloperator da ostane?! Togava samo edna policaika stiga za tazi kratka razhodka....a taka bezumen mnogo police personal sa razhojda i maa gasti v nistoto da simura trudovden
    I da vazbujda gneva na suverena...pf...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/12/17 22:22

    Довеждат убиеца а народа спи къдесте баровци,бабаити, биячи, дпс,сдс,герб,дост,патриоти къдесте. на приказки сте само на изборите наемате коли бусове обикаляте селата градовете надувате гранитни ни сега къдесте майкави на всичките ви.неможахте да се съберете даго пребиете тоя псикопат.само ни делите турци цигани българи

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/12/17 00:32

    МОЛЯ ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ТИКСОТО. Има ли отпечатъци на МЕХМЕД на това тиксо или не. Историята за "случайно" се се връзва с тиксото. Ако има отпечатъци - то е преднамерено и той не е психически болен. Ако няма отпечатъци на МЕХМЕД тогава или не е ТОЙ, или се е ПРИГОТВИЛ МНОГО ДОБРЕ (АКО Е ТОЙ). ЯВНО Е ПРЕДУМИШЛЕНО (ЗАРАДИ ТИКСОТО). АКО НЕ Е НЯКОЙ ПОБЪРКАНЯК ДЕТО НОСИ ТИКСО У ДЖОБА СИ ВСЕКИ ДЕН. Откъде е купено това тиксо? Има ли го в работата на Мехмед?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/12/17 00:40

    Teklas da sprat vece s tezi "zadaljitelni" izvanredni smeni. Zaplashvat s uvolnqvane ot rabota. Jenami q iskaraha ot rabota e taka che nese saglasi da idva na rabota v nedelq!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/12/17 14:21

    Не критикувате полицаите.Без тях ще се колите едн друг.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/12/17 22:01

    Има друго нещо но не казват

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.