С 300 лева глоба се размина шофьор, който ударил полицейски служител в лицето и „уволнявал" служителите на реда, като се заканвал с думите „С вас е свършено".
Водачът бе наказан по Указа за борба с дребното хулиганство.
Екшънът се разиграл след причинено ПТП от страна на шофьора. Произшествието станало в курорта Пампорово.
Родопчанинът М.Н. бил зад волана на автобус, превозващ туристи. Инцидентът станал на метри от полицейския участък в курорта. На пътното платно и от двете страни имало паркирани автомобили, като от едната страна е бил микробус на фирма, зареждащ търговските обекти. При опита да премине с автобуса се стигнало до лека катастрофа - удар с огледалата, като автобусът бил одраскан. М.Н. слязъл и започнал разправия с шофьора на микробуса. През това време е имало цивилен полицай пред участъка в Пампорово. Той се опитал да предотврати разрастване на скандала, като предложил на шофьора на автобуса да го премести, смятайки че ще постигнат съгласие, тъй като е леко ПТП, става ясно в хода на съдебното заседание срещу водача. В това време М.Н. започнал да крещи и обижда полицая „Ай, да е** управията, така е всеки ден. Ще му е** майката". При последвалия опит да му бъдат поставени белезници, шофьорът оказал съпротива и нанесъл удар с дясната си ръка в областта на брадата на полицая. Наложило се и намесата на друг служител на реда, след което водачът бил съборен на земята и задържан. По пътя към Полицейския участък обаче агресията не стихвала. М.Н. отправял заплахи към служителите на МВР: "С вас е свършено! Знам Ви и двамата. От утре вече не сте на работа!". Всичко това е станало пред очите на десетки туристи, включително и от чужбина.
Административното наказание на водача бе наложено от съда в Чепеларе.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/18 11:15

    Аз ако знам, че 300 лв. ще е глобата, ще млатя всеки ден по един неграмотен полицай!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/1/18 12:22

    A kade sa bili tiya policai kogato i ot dvete strani na platnoto sa parkirali koli i sa sazdali predpostavka za katastrofa

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/1/18 14:08

    Значи ако искаш да станеш полицай трябва да отговаряш на следните условия:
    1.Да имаш свободен ресурс/пари/- 10 000 лв.;
    2.Да имаш препоръчител неграмотен герберски лидер;
    3.Не трябва да си много грамотен;
    4.Да си издръжлив на бой;
    Каква държава сме?Посягаш на полицай и наказанието е 300 лв.Тази съдебна практика води началото си от с.Бенковски,подобен случай,с подобно наказание имаше и с герберски син.

    ОтговорИзтриване
  4. real time17/1/18 16:40

    Доколко е виновен шофьора на автобуса за ПТП-то незнам, но... Ако това се случи в някоя бяла държава, 'бияча' ще го отнесе като... както куцо пиле домат.. Не може да посягаш току така на всеки,не може!В джунглата ли сме?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/1/18 16:44

    10 000 хиляди лева започнаха да се искат от както Бойко Борисов стана Главен секретар на МВР! Парите се разпределяха нагоре, а до Боко стигаха 2 000 лева! Когато млад полицай е дал толкова пари, ходи да го накараш да работи-ако началникът му рече да го "скастри", младият му отговаря, не ме закачай че "ще кажа"! /за рушвета/!Така те са взаимно блокирани и никой нищо неправи-чакат пенсия!Това е истината за българската полиция, "реформирана" от Борисов!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/1/18 18:48

    Поне двома такива шофьори трябват и в Кирково

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/1/18 20:47

    18.48 Двама са малко.Няма да насмогнат,че повече полицаи са за бой.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/1/18 23:52

    Може ли и аз да дам 10 хиляди лева на съответния МВР шеф и да чакам пенсия! Това е много готино-нека да ме накарат да работя да видим как ще стане!Какво ме боли за българите и държавата, да умират!...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/1/18 07:10

    До real time ne zabravyay ce na zapada такива полицаи; 1 няма кой да ги назначи 2 няма кой да ги търпи ех един шофьор като този пич да имаше в Крумовград

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/1/18 07:11

    До real time ne zabravyay ce na zapada такива полицаи; 1 няма кой да ги назначи 2 няма кой да ги търпи ех един шофьор като този пич да имаше в Крумовград

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/1/18 08:02

    В Кирково хем бой ще яде, хем няма да му се размине с глобичка само!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.