Бивш футболист на „Арда“, който от години живее в Истанбул, пристигна в родния град, за да гледа мач на любимия отбор, а междувременно влезе на покупки в най-големия хипермаркет за храни в Кърджали... „Купих салама на 18 април, между 12 и 13 часа на обяд. На етикета е отбелязана дата за годност на продукта до 26 май. В събота отворих хладилника и се ужасих - целият беше в мухъл. Знае се, че появата и на малко мухъл е признак за развалена храна. В случая не знам как точно да го опиша. Може би продажба на некачествена храна? Писах на фирмата-производител, смятам да съдя и хипермаркета. Не съм за парите, но това не са единични случаи. Докато си търпим, така ще е. Продават некачествени храни, това е истината. Наскоро купих колбаси в магазин в Белград, питам защо не се случи същото?“, твърди прецаканият потребител.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/18 14:41

    Жителите на истанбул нали не ядат свинско

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/18 15:33

    dali salama dane e ot minalata godina -smenili sa naylona..za pai vsicko stava

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/18 15:37

    Тези глупаци,хептен за балъци почнаха да ни вземат.Като са дошли от истанбул,,At yalanı s__m inananı''

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/18 17:05

    А бе турчино аз всеки ден съм в кауфланд,откакто отвориха и съм доволен.но има един хранителен на спирката в автогарата.от където купих.кюфтета евтомес.които.да не казвам какив вкус имаха.ало агенция по храните.вършете си съвестно работата ипроверките да нестигнем до София.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/18 17:21

    Забравили са да му турат "Е" - татари затуй... Иначе колбас туко-така не се разваля, че да не кажа изобщо!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/18 19:33

    В Истанбул си купувай. Що идваш тук? Или там свинско няма?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/18 19:39

    Продукт на фирма "Кипс" ми прилича.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/4/18 20:05

    Купил го е на 18 сряда по обяд, да предположим, че е тръгнал веднага за Истанбул 6 часа в този автобус или кола. На опаковката много добре не се личи но доколкото виждам пише, че трябва да се съхранява от 1 до 5 градуса. Затова güle güle.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/4/18 21:38

    случайно са сложили месо и затова е мухлясал

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/4/18 23:22

    Здравейте, станаха вече 5 год от както не ям колбаси заради етата примесите и качеството,а съм активно спортуващ,вземам си месо от доверен човек или магазин и сам си ги правя или готвя!!! Времената са други .....!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/4/18 07:48

    Зависливите да пукнат

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/4/18 07:52

    Купих си Луканка от Магазин за 4 дена се окисли като батерия , всичко е без контрол какво ли ядем не се знае

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.