Новият клип на „Краля на баладите“ от Кърджали Орхан Мурад „Ако знаеше“ има 38 886 гледания в Ютюб от 12 февруари до днес, на дъщеря му Сузанита – 1 465 361 показвания само от 20 април до днес.
Коментарът на Орхан Мурад гласи:
„Изтрещяло време ей!!! Със страхотно издържаната си песен "АКО ЗНАЕШЕ", за 2 месеца 35 хиляди (38 886 показвания до днес – б. р.) гледания в ютуб не мога да събера, а когато с уж никаквата си песен и провокативен клип, в който участва и Сузанита, правят стотици хиляди на ден („К`во става, брат“ е с 1 465 361 показвания от 20 април до днес – б. р.). Умниците почват да се изхождат и да ме търсят за интервюта. Ами защо не включихте моята страхотна песен.в плейлистите на радиата, бе! Защо не ме поканихте никъде? В нито една телевизия или радио не ме поканихте да я промотирам. И защо не я гледате с милиони в ютуб и вибокса? А като ви провокира някой с няк`ва простотия - се възбуждате! Има нещо сбъркано нали!?“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/18 08:05

    Абсолютно правилно е усетил Орхан-има нещо сбъркано в главите български!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/18 10:00

    Орхи, да не ти пука, ти си прав. За огромно съжаление, точно си усетил сбъркаността на хората. Успех на Сузанита, разбира се и на теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/18 14:13

    Сбъркани индивиди- сбъркано общество. Простотията, пошлостта,вулгарното се превърна в еталон за търсене и предлагане. Много не одобряват а гледат в ютуб сеир. Будала е тоя който се радва на тази популярност. Жал ми е за Орхан Мурад, какво да каже човека, одобрява или не явно не го питат вкъщи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/18 15:38

    Отговорът на въпроса в заглавието е: Защото простаците са повече от интелектуалците!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.