„Болестно състояние е търкането на билетчета“, заяви в сутрешния блок на Българската национални телевизия Валери Симеонов. Вицепремиерът коментира исканите от него законодателни промени за премахването на рекламирането на резултатите от хазартните игри.
„Аз никога не съм си купувал талон. Само Българската православна църква не продава талони в момента“, добави Симеонов.
„Това е една пандемия, паталогично разстройство, в което участва държавата със своята пасивност“, каза Симеонов. „С търкането на билетчета се разрушава ценностната система на нацията, защото се внушава, че лесно се постига всичко в живота, без да се образоваш, без да се бориш, а постигаш късмета си срещу 3 лв., 4 лв., 5 лв. или 10 лв.
Възрастни жени с нисък статус и малки пенсии, влизат в магазина купуват си храна за 5 лв. и билетчета за 10 лв.“, каза вицепремиерът.
От хазарта Северозападна България не забогатява, подчерта Симеонов. Той изрази възмущението си от това, че „постоянно има реклами за печалби, придружени с олигофренски усмивки“.
Защо Кърджалийско е сред... шампионите по купуване на билетчета? - четете по-късно тук
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/18 11:55

    Абе Симеонов ,хората не могат като вас да крадат и се надяват поне с техните си пари да търкат и да спечелят нещо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/5/18 12:51

    Такава е истината за съжаление.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/5/18 18:29

    Болестно а....а кога излъгахме Българското стадо за увеличаването на пенсиите не е болестно ....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА.....Неговото е лесно,има си крадени милионииииииии-за 9 живота..да му мисли бедното,болното,изчезващото се стадо...

    ОтговорИзтриване
  4. WALERCHO NARODA SE NADQVA NA TOVA INACHE CHTE GNIEME

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/5/18 20:59

    Защо не обвържете минималната пенсия с минималната заплата патриоти? Колко милионери се излюпиха миналата година и защо? Не говорете по медиите и в парламента българския народ. Ние не сте българи. Вие сте шайка идиоти, гнусна сган събрани в един отбор, за унищожаване на България. В една държава не е нормално работещите българи да са гладни и бедни, да има Африкански пенсии и в същото време всяка година да има стотици нови милионери. Това ли ви е политиката псевдо патриоти? Всички сте за народен съд!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.