Карпачио от печено агнешко сърце, гарнирано с пролетна салата, овче сирене в козунак, доматено газпачо със крем от лапад и скариди… Това е само част от уникалното меню, което ще опитат гостите в „Меаца" по време на „Мастър Шеф" кулинарното приключение, което ще се проведе в комплекса.
На 12 май част от екипа на Master Chef, начело с шеф Андре Токев, ще готви специално за гостите на комплекс „Меаца" в Кърджали. Начало на кулинарното вълшебство ще бъде дадено в 19 часа.
Менюто на истинската гурме кухня ще бъде допълнена с още с филе от есетра върху спанак със сос от хайвер и шампанско, млечно телешко печено, гарнирано със сотирани репички, картофи стил „Анна" с чипс от кашкавал, сос „Холандез", чийз кейк от козе сирене, рагу от череши, парфе от сусамов тахан с родопски мед…
За първи път градът край Арда ще бъде разтресен от световни майстори, покорили кулинарните върхове.




loading...
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Времето