Така ще изглежда най-модерният жилищен комплекс край „Водното огледало“. Той ще се издига в „туптящото сърце на Кърджали” - в началото на Новия мост.
Стартира изграждането на най-новия жилищен комплекс в Кърджали - „Панорама Парк“, който е в центъра и край символите на града, предаде репортер на 24rodopi.com.
„Уютен дом в модерен комплекс в любимия град - това получавате в „Панорама Парк Кърджали“, най-новата жилищно-архитектурна композиция в Кърджали.
„Водно огледало“, парк „Арпезос Север“, център на града, жилище в Panorama Park Kardzhali - това е комбинацията за перфектната инвестиция за бъдещето Ви!“, гласи анонсът на инвеститорите.
„Панорама Парк Кърджали“ е затворен модерен комплекс с луксозни жилища - 1-стайни, 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти, с обща площ 29 000 кв.метра, 2000 кв. метра офиси и над 200 гаражни пространства, търговска част.
Инвеститори на Panorama Park са „ГЕРТ Груп” ЕООД и „Сенстрой” ЕООД. Двете компании инвестират, развиват и управляват портфолио в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/6/18 20:10

    kolko e cenata za 3 staen apartament

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/6/18 09:45

    Кой е архитекта на тази панорама... за най-важното не давате информация.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/6/18 10:17

    Architect Rado Todorov. RT Consult ot Plovdiv

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/6/18 17:40

    Цената каква е....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.