Завърналият се във Втора лига футболен клуб „Арда“ привлече 9 нови играчи, но почти сигурно е, че и през август ще има класни попълнения. Колко и кои ще са новите имена в „Арда“ ще реши ръководството, съобразно представянето на „сините“ в първите кръгове в първенството на българския „Б“ футбол.
Това разкриха за 24rodopi.com източници от клуба. Припомняме, че и старши-треньорът Елин Топузаков коментира, че „са възможни още попълнения, тъй като трансферният прозорец е отворен до септември“ и, че „всичко ще зависи от преценката на клубното ръководство и треньорския щаб“.
Както вече 24rodopi.com писа, новите в отбора са Венцислав Христов, който е бивш играч на „Левски“ и има 8 изиграни мача за националния отбор, Георги Андонов, Венцислав Бенгюзов, Румен Сандев, Архан Исуф, Веселин Марчев, Милен Стоев, Димитър Законов, както и откритието на Емил Кременлиев - бразилецът Лукас Крузейро Мартинс.

Както вече 24rodopi.com писа, по време на подготовката си в Разлог и Банско, „Арда“ изигра 5 контролни мача (3 победи, един равен, една загуба), а 6-ият приятелски мач ще е на стадиона в Кърджали в събота с „Ботев“ (Гълъбово).
В първия кръг от новото първенство във Втора лига „Арда“ гостува на 28 юли в село Ерден, община Бойчиновци, на „Кариана“.
След 22-годишно прекъсване, първият мач на ниво „Б“ група кърджалийци ще могат да гледат на 4 август, когато във втория кръг в Кърджали ще гостува „Струмска слава“ (Радомир).
На снимката и видеото: "Арда" стартира подготовката на 18 юни на стадиона в Кърджали, а после "сините" се подготвяха в Разлог
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/7/18 06:18

    Ако дойде и Антонио Вутов ще
    ви кажа браво.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/7/18 12:11

    Наемническата армия/платени играчи/ могат ад спечелят една две битки, но не и война.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/18 09:31

    ne se izlagaite ostavete brazileca top4o kazva 50 -50 no se vijda 4e brazileca e sas klasa nad polovinata otbor taka 4e ne ispuskaite mom4eto toi se razdava vav trenerovkite i vav kontrolite mom4eto ima mqsto vav arda i to vav titolqrniat sastav

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.