Старши треньорът Стойчо Стоев е посочил имена на футболисти, които трябва да преминат в „Арда 1924“ по време на зимната пауза във Втора лига, разкриха за 24rodopi.com източници от футболния клуб. В мини списъка „Стойчо Стоев“ имало предимно офанзивни играчи, но и защитник от елитен отбор.  Трансферът на бранител бил задължителен, за да не се стига до ситуации като в началото на сезона, когато заради контузии и наказания се налагаше играчи от предните линии да стават защитници.
Припомняме, че спортните медии писаха преди дни, че шефовете на „Арда 1924“ възнамеряват да направят сериозна зимна селекция. Предполага се, че в Кърджали ще
пристигнат поне трима играчи, които имат сериозен опит както в България, така и в чужбина. Причината за това решение е незадоволителното към момента представяне във Втора лига, пише „Топ спорт“.
От състава ще отпаднат и играчи, като най-спряганото име е на централния нападател Ахмед Осман, последният възпитаник на школата „Арда“, който остана в „Арда 1924“. Кърджалиецът все още няма минути в игра при Стоев. От началото на сезона бившият капитан на „Арда“ има 47 минути игра в 3 мача, когато отборът беше воден от Елин Топузаков.
В последната среща на „Арда 1924“ в Добрич Ахмед Осман не попадна дори в резервите.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/18 19:42

    Стоев стига с тия нечии интереси.махнешли Ахмед Осман и ти се махни
    Дай му шанс

    ОтговорИзтриване
  2. Stoev ti za ni6to ne stava6 Ahmed osman e ot nay dobrite

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/18 11:32

    Амеееед, не, той е за Ливърпул !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/10/18 20:49

    Мръсни пари има, мръсни пари. Ела да играеш в Арда, ще ти дам 30 000 на ръка, 10 000 ще ми върнеш.
    Назначените за началници на клуба миришат на корупция. Не ги интересува нищо, а да гушнат парите и обществените поръчки. Футбола е следствие. Това е проблема.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.