Терористичната организация FETO се е внедрила не само в Турция, но и сред турците и мюсюлманите, които живеят на Балканите, заяви пред медиите в Турция председателят на Конфедерацията на балканските турци Зюрфеддин Хаджъоглу след събрание в Сакария на Сдружението за култура и солидарност на балканските изселници.
Припомняме, че с другите си имена – Зюрфедин Шемседин Али, Хаджъотлу е член на Изпълнителния съвет на партия ДОСТ. Той често обикаля Кърджалийска област, а преди няколко дни под неговото ръководство в града край Арда се проведе заседание на местните достаджии.
„За съжаление, терористичната организация FETO се е внедрила не само в Турция, но и сред нашите братя и сестри е пуснала корени. Независимо, че управници на някои балкански страни са в сътрудничество с Турция, борбата срещу FETO не се осъществява според нашите очаквания. Като Конфедерация на балканските турци може да заявим, че особено в Косово няма достатъчен отпор срещу FETO. България е върнала някои членове на терористични организации, но арестуван преди месец активист на лява терористична организация от Германия, не ни беше върнат със съдебно решение. Сигурно ще бъде екстрадиран в Европа. Това ни натъжава. Като конфедерация се опитваме да формираме общественото мнение на Балканите. Опитваме се като неправителствена организация да представяме нашата държава, да разкажем за Турция”.
Припомняме, че организацията FETO на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен е сочена от Анкара за организатор на опита за преврат.
„За да реагираме по-бързо на положителните и отрицателните събития на Балканите, избираме представители от нашите братя и сестри. Избираме за наши представители хора от неправителствени организации, политически партии, представляващи турци или хора, които се ползват с добро име сред турските и мюсюлмански общности, живеещи на Балканите. В България избрахме трима наши представители от различни региони, а в Македония - двама. Следващия месец ще изберем и наши представители в Косово“, твърди още Хаджъоглу.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/10/18 16:02

    Та той самият е фето, кво ги говори. Дошъл да лъже и маже ама няма да мине. Хей зурна къде са парите за изборите дето бяха отпуснати? Сега пак залориса на избори и хоп кацна да лъже хората за щяло и нещяло. Този път пукнат грош няма да видиш. Ще си гладен като въшка. Че и за рекетьор не ставаш. Ти си един голям ама голям Паааляяячооо. :) :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/10/18 16:03

    Какъв е тоя зюрт Зюрфетин,абсолютен неграмотник ,който с хиляда зора завърши селското в Кърджалии плачеше ,че АК парти тормози семейството му и искаше помощ от другия зюрт Местан,аман от умници,моля ви не ни занимавайте с тези измислени и неуки уж лидери,тююю

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/10/18 16:46

    А бе анаколу отивай си в турция и там бръщолеви глупостите си.няма ли държава да го изрита този боклук

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/10/18 16:55

    15 milliona za izborite-hocaoğlu kakvo shte kajesh

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/10/18 17:45

    Ало, редакцията, не сте разбрали. Не терористи, Зюрфито има предвид трактористи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/10/18 18:41

    Sred redovete na DPS da tursqt Fetodjii

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/10/18 19:05

    признат грях не е грях казват хайде признай си

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/10/18 20:16

    В нашето село няма фетоджия, но в съседното 100 процента има. Познавам го.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/10/18 20:53

    Този самият е Фето-джия. Селски тарикат. Само проблеми продуцира. Олигофрен. Свършили му парите сигурно

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/10/18 02:16

    А. М. К. Зурфу, с хашлаци пък що ни занимават. Дост бил незнам си какво. С такива кифли с развален мармелад толкоз може.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/10/18 12:14

    ДПС разпространяваше безплатно вестника на Фето, Заман сто на сто са свързани с Фето

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/10/18 12:19

    До 2;16 Да ние от ДОСТ сме бедни хашлаци и работим за каузата на турците,а вие от ДПС окрадохте народа държавата залъка от устата на децата но идва Видов ден ще ви накараме да повърнете откраднатото и да върнете на народа парите им ,още отсега търсете каде ще се скриете

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/10/18 04:27

    До 12:19, първо да ти кажа никъде не съм написал че съм от ДПС, вярно е че ДПСари крадат като за последно но и там обръча се стегна. Но още по вярно, е че вие от дост окрадахте парите, които бяха отпуснати пряко за хората. Това бяха децата, за всички макар и да бяха малко. Видов ден е дошъл но ти не си разбрал. Питай оня шабан ли шабанали ли къде са парите. Няма да доживеете този ден да сте партия като партия. Лютвито вече моркови да яде. Виж малко управленският ви състав, никой за нищо не става. Отшелници изритани от ДПС. Все едно сте съхнали и паднали клони от едно остаряло дърво с ясен вече край. От на сетне за турския народ е нужен нов ама съвсем нов политически проект - без ДПС и без ДОСТ и всякакви други отцепки от Майката БКП. Народа си го казал: “със стари курви нов бардак не става”.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.