Управляващата партия се разграничи от кампанията на собственика на шивашки цех Себахатин Гьокче


Областното ръководство на ПП ГЕРБ и структурата в Джебел се разграничават от твърденията на местен предприемач, че партията ще подкрепи кандидатурата му за общински кмет. От създаването си до днес ПП ГЕРБ винаги се е явявала на избори в Кърджалийско със собствени кадри, които излизат на вота с платформата на партията и защитават прилаганите от нея политики в национален и регионален мащаб.
Това обявиха в официално позиция, изпратена до медиите, от местната структура на ГЕРБ в Кърджали.
„Номинациите на ГЕРБ за предстоящите местни избори догодина ще бъдат оповестени в предвидените в закона срокове и съобразно очакванията на избирателите. Всички предварителни твърдения за подкрепа на независими кандидати, появили се в медиите и социалните мрежи, са спекулативни и по никакъв начин не ангажират областното ръководство на партията. Призоваваме всички политически централни и претенденти за власт в региона да не злоупотребяват с името на ГЕРБ и с доверието на избирателите и да не си присвояват чужди заслуги за подобряване живота на местната общност, какъвто бе случаят с ремонта на пътя Джебел - Мишевско - Църквица - Синчец”, се казва още в позицията на ГЕРБ.
Припомняме, че собственикът на шивашки цех в Джебел Себахтин Гьокче се опита да си направи предизборен пиар с подписка с искане за спешен ремонт на пътя. Предизборната активност на джебелчанина пък предизвика реакцията на кметовете на населени места, които заявиха, че много ранния изборджия са алармирали Областния управител и Областното пътно управление и процедурата за ремонт стартирала. Същият бизнесмен пък вече декларира желанието си да се кандидатира за кмет на община Джебел по време на среща с изселници в Турция. Именно там пък предприемачът от шивашкия бранш изразил надежда кандидатурата му да бъде подкрепена от ГЕРБ.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/11/18 13:25

    Гьокче добре сметнал, че ГЕРБ има 1000 гласа в Джебел, ама криво си разигра картите. Рано тръгна с пиара. И то един пиар - от магаре да паднеш, зъб да счупиш. половината от шивачките му даже няма да гласуват за него. 80-100 гласа максимум. 100 гласа максимум ще вземе и дъщерята на Кяшиф Кяшиф. Битката в Джебел ще е между ДПС, ДОСТ и ГЕРБ. Ако ДПС не спечели на първи тур, ще загуби на втория. Това е истината за Джебелските гласове.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/11/18 13:26

    Уважаеми приятели от ГЕРБ,намалете малко размерите на огледалото в което се гледате.Не се побирате в тези размери в които се виждате,а кадрите Ви по места са повече от неграмотни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/11/18 11:09

      Подкрепям! герп скоро ще ядат хурката. Протести му е майката. Оядоха се с тези данъци и граждански. На Джебел му трябва вече нещо ново, чисто. Партиите ни доказаха, че са ялови сбирщини от крадци и негодници.

      Изтриване
  3. Анонимен12/11/18 13:37

    Трябва такива хора да бъдат наказани,защото трупат дивиденти на името на ГЕРБ .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/11/18 14:48

    и партиите отрано почнаха атаките срещу независим кандидат,независимо кой е той.никой не говори,че 25 години едни и същи лица управляват община Джебел много лошо и може би са най лошите управници откакто Джебел е станал град.И герберите,достаджиите, депесарите са комбина в
    общината и в общинският съвет.Доста от служителите не знаят дори за какво са назначени.Няма коректив на грешни решения.Страхът е сковал и малкото кадърни служители,които могат да предложат идеи и решения за тяхното реализиране.Независимо кого ще избере избирателят,трябва да има промяна на личности,които ще се опитат да променят Джебел към по добра преспектива.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/11/18 15:28

    Кяшиф не е будала, че да й разреши да се кандидатира за кмет и да се изложи. Но Гьокче ще вземе 300-400 гласа и ще обърка сметки.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/11/18 16:01

    ДПС ще спечели на първия тур сигурен съм!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/11/18 16:21

    СЕБАХТИН И НЕЗАВИСИМ???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/11/18 16:27

    Себо с тебе сме!!! всички знаят какъв работлив човек си!

    ОтговорИзтриване
  9. sel Soviytsi meco12/11/18 19:08

    YURUUU SEBAHTIN BEYYY ARKANDAYIZ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/11/18 19:42

    Работата е там че всички се опитват да проволят другия.Никой не е излезнал да каже не само плюсовете но и минусите на кандидат спортистите.Който и да спечели ще бъде омърсен псуван и т.н..Време е да се вземе решение за 2 годишен мандат навсякъде.Защото 2 години е предостатъчно време да покаже и изпълни повече от половината което е обещал.Ако е така пак ще го изберат.Формулата "без наши и ваши"вече ще печели за в бъдеще.Мерило може да бъде и колко км асфалт е положил.Няма значение с какви пари.Неделино може-можеш и ти.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/11/18 21:39

    Реджеб да стане

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/11/18 23:46

    ДПС ще спечели още първи тур !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/11/18 11:06

      Дуписе се прееба с тази завера с бОСТ. Вижге как добре се разбират в структурите в Джебел. Вече никой не им верва.

      Изтриване
  13. Анонимен13/11/18 07:42

    Едно е да си работлив,друго е да си игрив ,като Себахаттин ,способен е на всичко ,за пари и власт,но в малък град всеки знае кой какъв е.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/11/18 11:02

    Депесе се е сдушила с ТОСТ в Джебел, затова ГЕРП ще определя изборите.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/11/18 14:25

    себо припек е с тебе да знаеш!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/11/18 14:30

    Яко тролене става тук

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.