Затворени в помещение по обвинение в „отворени бонбони”, заплашвани да прекарат цяла вечер там… Тази процедура „Наказваме крадците” е била приложена спрямо малолетни деца от охраната в една от големите хранителни вериги в Кърджали, сигнализираха за 24rodopi.com запознати с инцидента.
Децата са били обвинени в кражба и отворени бонбони. Били са затворени в стая от охранителите и спрямо тях е бил осъществен психологически тормоз, твърдят източниците ни. Децата били заплашвани, че ще прекарат цялата вечер там, ако не си признаят.
„Нямат нищо общо с обвиненията, но от страх са заплатили бонбоните. Проверявани са им били портмонетата и джобовете, но не е открито нищо. Децата са напуснали разплакани търговската верига. Кой ще понесе отговорност за психическото разстройство на децата?”, ни писаха близки на „арестуваните” в хранителната верига деца.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/12/18 13:29

    Prost narod mafia..tragnali detca da reketirat..v Svetsia vav vsyaka hramitelna veriga ima koshceta s lakomstva ı plodove bezplatno za detsata..prosto mafiotsko pleme

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/12/18 13:29

    Кои е магазина да го видим тоя охранител колко е силен

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/12/18 15:07

    В кауфланд това е ежедневие и не само спрямо към децата но и към клиентите. Нещо са се самозабравили от охраната

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/12/18 15:17

    Малко им е аз лично съм виждал много пъти да крадат не само бонбони

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/12/18 17:23

    Нали има камери като си видят родителите отрочетата им какво правят. Дали ще се извинят ??? Или още ще се инатят?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/12/18 20:28

    Кой магазин е това?
    Кой си позволява такова държание към децата??????
    Мамка ти.......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/12/18 20:31

    Възпитавайте си децата !!!!! Не е достатъчно да ги направиш !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/12/18 22:33

    Интересно защо същите тези охранители се правят на невидели, когато тумби цигани дърпат количките от ръцете на клиенти на магазина и ги заплашват и обиждат??? Подобни своеволия проявяват и вътре в магазина, но понеже далетата са първобитни, първосигнални и нагли , охранителите от СОТ161 ги е страх и се правят, че не ги виждат. Нямат право да се държат по този начин с малолетни деца! Могат да сезират компетентните органи и родителите им !Прокуратурата ще се самосезира ли ???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/12/18 18:24

    Охранителна фирма 161 МУТРИТЕ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.