Градската структура на ДПС в Ардино проведе своето отчетно събрание, съобщиха от пресцентъра на партията. На събитието в заседателната зала на общината присъстваха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на общината Ресми Мурад, председателят на Младежката организация на ДПС в Ардино Левент Джебеджи, председателят на местното общинско женско дружество на ДПС Зюлфие Ибрямова.
Председателят на градската организация и шеф на Общинския съвет Сезгин Байрям представи накратко дейността на общинската структура и отчете ежегодното увеличение  на членовете й. „Уважаеми съпартийци, винаги е имало опити за нашето разединяване и противопоставяне. Но достатъчно дълго сме устоявали на ветровете на времето. Не сме партия еднодневка, ние сме партия на действието. Ние сме хора с позитивна и положителна енергия. Ние сме хора с идеи, отговорни сме, ние отстояваме разумни позиции и най-важното ние не разделяме, а обединяваме“, заяви Сезгин Байрям. Той благодари за подкрепата и работата от страна на ръководството на общинската структура, на всички членове и симпатизанти на ДПС в Ардино.
Кметът на общината Ресми Мурад също благодари за единството, заедността и активността на всички членове на градската организация. Той запозна присъстващите с параметрите на Бюджет 2019. „Като член на градската организация за мен е особено важно да бъда тук сред вас и да чуя вашите предложения. Градската структура на ДПС е органът, който ще даде насоките за нашата работа. Ние ще продължаваме да работим усърдно за благото на всички жители на територията на общината“, заяви Ресми Мурад.
Годишни отчетни събрания се проведоха и в местните структури на ДПС в Кроячево, Светулка, Ахрянско, Търносливка и Бистроглед. По време на срещите бе обсъдена актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите.
24rodopi.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/19 21:24

    Браво на кмета Ресми Мурад за това което прави за общината!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/1/19 09:05

    Голямо раздвижване в редиците на ДПС,човек ще си помисли,че се готвят за някакви избори.Събудиха се всички партийни кърлежи.Държавата иска да се събудят компесаторните бонове,а не ясладжиите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.