За единадесета поредна година се проведе Международен детски фестивал „Млади таланти”. Организатори на проявата са Министерство на образованието и науката и Национален дворец на децата София.
В раздел „Изобразително изкуство” децата от Школата по изобразително изкуство към ОДК в Кърджали завоюваха 7 отличия. Шест пък са отличията в раздел „Фото изкуство” за учениците от клуб по фотография „От черно до бяло”.
За четвърта поредна година в Одрин ще бъде реализиран проектът „Заедно на един мост”, който ще срещне талантливи ученици от Одрин и Кърджали. Проектът е разработен с цел младите хора да опознаят историческите и  културните ценности на двете съседни държави, да изявят своите заложби и създадат нови приятелства.
От 22 до 24 април 12 ученици от Школата по изобразително изкуство и Клуба по фотография към Общински детски комплекс Кърджали ще гостуват на своите връстници от Училището по изящни изкуства ”Хасан Риза” в гр.Одрин, където ще участват в съвместната изложба „Заедно на един мост”.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.